Invitaţie la relaxare

Filiala Giurgiu a Sindicatului Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare îşi invită membri la o meritată zi de relaxare şi voie bună în natură duminică 11 septembrie 2011 începând cu ora 11.00.

Cei dornici să participe la această acţiune (noi vă aşteptăm în număr cât mai mare) se pot înscrie contactând preşedintele filialei.

Locaţia la care ne-am gândit vă oferă posibilitatea de a pescui, de a face plajă, a sta la umbra copacilor şi de a pregăti un “grătar” familiei. Sunteţi aşteptaţi însoţiţi de familie, împreună cu copii care pot socializa sau se pot juca în voie pe iarbă. Dorim ca această zi să vă “rupă” de stresul cotidian şi să ne ajute la construirea unei coeziuni de grup sindical.

Organizatorul vă oferă la locul distracţiei câteva grătare, cărbuni, lemne, şi posibilitatea de a păstra zona ecologizată prin amplasarea unor saci pentru colectarea gunoiului. De asemenea organizatorul asigură şi partea de “entertainment” prin asigurarea unui program muzical adecvat acţiunii.

Pentru a exclude orice formă de discriminare sau interpretare greşită a acţiunii vă informăm că pentru participanţi se va stabili o “taxă” modică de participare din care se vor achiziţiona cărbunii pentru grătare. Sunteţi aşteptaţi să veniţi cu “bunătăţile” şi băutura pe care o preferaţi. Sperăm să înţelegi corect intenţia noastră de a vă reuni la o zi de relaxare pe cât mai mulţi dintre voi.

Pentru detalii suplimentare contactaţi preşedintele filialei până la data de 8 septembrie 2011.