O altă atitudine, un sindicat puternic !

Încep prin a vă mulţumi tuturor celor care sunteţi alături de noi, alături de Filiala Giurgiu a Sindicatului Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare,

Noţiunea de „sindicat puternic” a adus schimbări de fond şi formă faţă de sindicalism şi a mijloacelor prin care acesta poate fi exprimat, caracterul independent al acestuia.

Prin implicarea consecventă a membrilor de sindicat se poate obţine cel mai puternic dinamism, necesar soluţionării imediate a problemelor ivite, atunci când drepturile noastre sunt ameninţate de abuzuri.

„Sindicatul nostru” se implică atât sub o formă de apărare colectivă (priveşte toţi membrii de sindicat); cât şi de apărare individuală (îl apără pe fiecare în parte).

Un atribut important al sindicatului nostru este coeziunea umană a membrilor de sindicat şi faptul că puteţi avea convingerea că „sindicatul nostru” va fi alături de voi susţinându-vă.

Însăşi adresa website-ului, încercă să evidenţieze clar că Sindicatul Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare – Filiala Giurgiu este un sindicat al nostru, al tuturor şi numai împreună putem aduce o schimbare privind percepţia noţiunii de sindicat, prin punerea în practică a unor atribuţii:

  • apărarea intereselor profesionale, economice;
  • latura umanitară – prin acordarea suportului moral şi financiar a membrilor de sindicat;
  • latura juridică – prin asigurarea asistenţei juridice, la nevoie;
  • latura recreativă – prin diverse activităţi de socializare atât între membrii de sindicat cât şi între familiile acestora;

Ştiu că lansarea acestui site, a fost aşteptată de fiecare dintre voi. Cunosc nevoia de informare corectă şi pentru acest lucru s-a realizat acest site, care are drept scop legătura strânsă între noi toţi, dorinţa de a fi corect şi obiectiv informaţi.

Prin acest moto „O altă atitudine, un sindicat puternic” facem referire la direcţia pe care sindicatul nostru o va adopta.

Comentarii închise.