Solicitare către conducere

La comitetul sindical din data de 22 august 2011 s-au discutat problemele cu care se confruntă angajaţii unităţii nostre. Acestea au fost expuse de către reprezentanţii membrilor de sindicat după cum urmează:

* necesitatea distribuirii unui agent la program de 8 ore care să lucreze în PC 2;

* câteva aspecte privind desfăşurarea activităţilor în cadrul sectorului Vizite;

În urma discuţiilor avute s-a înaintat conducerii unităţii o adresă prin care Filiala Giurgiu a S.N.L.P. solicită analizarea şi rezolvarea acestor probleme. O parte din aceste probleme pot fi rezolvate deoarece la data de 5 septembrie se prezintă la unitate un număr de 14 agenţi absolvenţi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg. Ocna. Cifra de repartiţie este una acceptabilă, în condiţiile în care unitatea a recrutat 10 candidaţi, dar prin solicitarea noastră dorim ca şi distribuirea personalului în cauză să fie una echitabilă şi corectă. La momentul în care vom avea răspunsul conducerii veţi fi informaţi.

În continuare vom prelua problemele voastre legate de activitatea profesională încercând să le rezolvăm prin negociere şi oferirea unor soluţii convenabile ambelor tabere (sindicat-administraţie) şi desigur legale.