Actiune de protest

Conform deciziei luate in unanimitate in cadrul sedintei Biroului Executiv de miercuri, 14 septembrie a.c., BNS va sustine o serie de actiuni de protest in saptamana 19 – 23 septembrie a.c., la sediul Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale, in intervalul orar 9.00 – 11.00. Revendicarea acestor actiuni este adoptarea Hotararii de Guvern privind definirea sectoarelor de activitate.

Miercuri, 21 septembrie a.c., pe langa alte cateva organizatii sindicale la protest participa si F.S.A.P. Publisind la care Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare este afiliat.

Din cadrul Filialei Giurgiu a S.N.L.P. si-au exprimat acordul si dorinta de a participa un numar de cativa colegi, carora le multumim pe aceasta cale pentru implicarea de care dau dovada.

Participantii la protest vor arbora insemnele organizatiei – steaguri, bannere, sepci, tricouri – si vor folosi toate instrumentele de agitatie de care dispun: fluiere, sirene, tobe etc.