Convocare comitet sindical

La data de 19 septembrie 2011 ora 14.00 în sala de consiliu a unității este convocat comitetul sindical al Filialei Giurgiu a S.N.L.P. în următoarea componență:

Președinte: Șerban Oprică, Vicepreședinți: Eugen Petcu, Cătălin Drăghici, Daniel Manea, Administrator de cont: Vlăduț Giucă, Reprezentant Organizație de Tineret: Doru Șerban, Reprezentanti ai sectoarelor de activitate: Marius Jujan, Cristian Hulea, Ionut Paun, Marian Nistor, Florian Vacaru, Iulian Jantea, Florin Chira, Leonard Burtisan, Adrian Olaroiu, Silviu Dristaru, Cornel Popescu, Petre Mihaila, Mihai Macaneata, Petre Mocanu, Catalin Ghizdareanu.

Orice membru interesat de discutiile ce vor avea loc, dornic sa se implice in activitatea sindicala sau doar sa asiste la sedinta este invitat sa participe.

La sedinta au fost invitati sa participe pentru a raspunde la unele intrebari sau a explica situatii de fapt din activitatea profesionala, directorul unitatii: cms. sef Razvan Cotofana, directorul adj. SRP: insp. pr. Felix Fabry si directorul adj. economico-administrativ: cms. sef Claudia Zmeu. Drept urmare pe cei interesati va invitam sa participati sau sa comunicati reprezentantilor vostri in comitetul sindical problemele cu care va confruntati in vederea discutarii in cadrul sedintei.

Ordinea de zi cuprinde printre altele: dificultati intampinate in activitatea zilnica, solicitari privind rezolvarea unor probleme cu care se confrunta membri de sindicat in activitatea desfasurata, propuneri de eficientizare a activitatii, informare privind intentiile de modificare a unor dispozitii interne (la aceste 4 puncte vor fi prezenti ofiterii din conducerea unitatii), rezolvarea unor aspecte discutate in sedinta anterioara, prezentarea situatiei privind numarul actual de membri si strategia de dezvoltare contiunua a sindicatului, expunerea unor situatii medicale cu care se confrunta membri de sindicat, propuneri de rezolvare a situatiilor existente in vederea imbunatatirii conditiilor de munca, atribuirea unor sarcini pentru vicepresedinti, informare privind disponibilul din contul bancar al filialei, discutii referitoare la perceptia membrilor privind  lansarea  website-ului www.sindicatulnostru. ro , alte aspecte si propuneri ce pot fi sesizate pana la momentul convocarii sedintei pe adresa de e-mail snlp.giurgiu@gmail.com.

Este a treia sedinta de comitet sindical dupa alegerile din iulie si ne propunem ca intalnirile sa aiba loc cel putin o data pe luna iar prezenta voastra sa creasca treptat in functie de interesul pentru activitatea sindicala.

Va asteptam sa fiti prezenti alaturi de noi, pentru a lua deciziile impreuna, deoarece este SINDICATUL NOSTRU.