Informare

A venit din nou ziua în care a trebuit să ne “inventariem” membri pentru a transmite la financiar situaţia lunară. O zi de întâi a lunii care începe să ne bucure pentru că observăm că numărul membrilor SNLP creşte.

Este edificator pentru felul în care aţi înţeles mesajul şi efortul nostru de a schimba atitudinea, de a ne arăta interesul faţă de problemele voastre. Repet, suntem încă în schimbare, o schimbare pe care voi o înţelegi perfect din moment ce în cursul lunii precedente niciun membru SNLP – Filiala Giurgiu nu s-a retras din sindicat. În plus, un număr de 11 colegi (9 de la Fraternitatea şi 2 neafiliaţi la acel moment) au considerat că este momentul şi interesul lor să ni se alăture. Le mulţumim lor şi vouă pentru că rămâneţi aproape de noi în demersul de a construi în Penitenciarul Giurgiu UN SINDICAT PUTERNIC – SINDICATUL NOSTRU. O organizație în care să avem interese comune și să luptăm pentru drepturile noastre ale tuturor, o organizație în care să ne putem exprima puncte de vedere și să știm că sunt luate în considerare indiferent de grad sau funcție.

Știu că sunt printre voi oameni interesați de scorul corect. La 1 septembrie este: SNLP 225 – Fraternitatea 131, mă refer evident la membri cotizanți. Acum mai importantă decât asta este atitudinea noastră a tuturor pentru că din atitudine rezultă scorul.

Consider că această informare vă era necesară pentru a vă defini exact trendul pe care mișcarea sindicală l-a luat în Penitenciarul Giurgiu. Apropos, despre reprezentativitate vom vorbi curând.

Un comentariu la “Informare

1. ne meritam soarta, usor de manipulat, lingai si lipsiti de educatie sindicala. colegii ar trebui sa inceapa sa spuna adevarul despre ce se intampla in acest sistem, despre masurile aberante.
    mu am nimic cu nici un sindicat, nu ma intereseaza ca este din FSANA sau SNLP suntem mintiti de ani de zile si manipulati.

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)