Liber la comentarii

Stimați colegi, pentru că suntem dispuși la dialog, transparenți și vă respectăm punctele de vedere, începând de astăzi comentariile pe pagina web a Filialei Giurgiu a S.N.L.P. sunt posibile în limita respectării bunului simț și al ideii de dialog constructiv.

Drept urmare oricine dorește să comenteze articole sau să abordeze diverse probleme sindicale sau profesionale este invitat să o facă pastrând legătura cu subiectul articolului. Comentariile vor fi moderate anterior postării de administrator pentru a evita eventualele probleme.

Acest gest este unul care dovedește curajul nostru de a accepta criticile și dialogurile cu voi deoarece considerăm că numai în acest fel putem progresa ca organizație sindicală.

Vă invităm la comentarii.

2 comentarii la “Liber la comentarii

1. Salutare.
    Am rugamintea ca in masura in care aveti o ora si jumate timp liber, sa vizionati un documentar care, doresc sa cred ca poate conduce la o meditatie mai profunda a ceea ce credem ca suntem, a ceea ce suntem zi de zi cu bune si cu rele, cu necazuri si bucurii, si ce putem face pentru a fi intr-adevar noi insine, adica oameni sanatosi la minte si la trup, si rationali, cu o gindire pozitiva ce nu poate aduce decit lucruri bune pentru persoana fiecaruia dintre noi.
    sper sa va placa ce veti vedea. va doresc numai bine.

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

2. Felicitari un articol scris profesionist,o surpriza placuta.Conitnuati tot asa.

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)