Răspuns la solicitare

Așa cum vă informam în articolul din 30.08.2011 am înaintat conducerii unității o solicitare din partea SNLP – Filiala Giurgiu. La data de 02.09.2011 am primit răspunsul conducerii însă am așteptat până ieri să vedem cum se concretizează în “teren” parte a răspunsului primit, ne referim la distribuirea absolvenților S.N.P.A.P. în cadrul sectorului operativ.

Urmărind distribuirea acestora ne putem da seama că s-a ținut cont de solicitarea noastră, ea fiind una pertinentă, rezultând astfel următoarea situație:

Plutoanele 1, 2 și 3 au primit câte un agent, plutonul 4 a primit 3 agenți deoarece de câteva luni funcționează cu 3 agenți în minus din diverse cauze, plutonul escorte a primit 5 agenți din care 2 fete (1 pentru program de 8 ore în PC 2 cealaltă urmând să desfășoare activități de secretariat pentru sectorul operativ), 2 agenți la plutonul de însoțire (din care unul pentru supraveghere la serviciul educație) și 1 agent pentru biroul evidență p.p.l.

De menționat că aceștia au fost distribuiți să execute activitățile astfel cum vă sunt prezentate însă încadrarea lor pe posturi este conform statului de organizare pe cei mai mici coeficienți de ierarhizare disponibili la acest moment. Agenții sunt diferențiat încadrați pe baza rezultatelor de la examenul de absolvire.

Atașat aveți scanate solicitarea și răspunsul primit de la conducerea unității.

4 comentarii la “Răspuns la solicitare

 1. cele doua fete vad ca beneficiaza de anumite avantaje ; prima vad ca lucreaza la 8 ore[ aveti schema completa la operativ?] iar la cea de-a doua domnisoara ma intreb de unde a-ti scos prostia asta de secretariat la sectorul operativ, dar nu ma mira nimic atat timp cat sunteti grupa sindicala- filiala e mult spus.

  Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

  • Stimate coleg sunt sigur că nu sunteți misogin. Schema nu este completă la operativ iar activitatea desfășurată de colega din PC2 se încadrează pe misiunile ce intră în competența sectorului operativ. Colega ce urmează să desfășoare activitate de “secretariat” la operativ are printre alte atribuții din câte am înțeles arhivarea unor documente, ținerea unor evidențe, redactarea unor răspunsuri astfel încât ofițerii din cadrul sectorului operativ să aibă la dispoziție mai mult timp pentru coordonarea și controlul misiunilor specifice. Nu pare o prostie deloc și în plus nu a fost solicitat acest lucru de Filiala SNLP.

   Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

 2. Asa da!
  Discutat; expuse doleantele; rezolvat parte din ele.
  Prin asta se defineste notiunea de sindicat “pro oameni”.
  Ma astept la un ascendent fulminant al SNLP Filiala Giurgiu, si chiar suntem model in tara conform site-ului SNLP.ro

  Thumb up 0 Thumb down 0 (0)