Sărbătoare de toamnă

Filiala Giurgiu a Sindicatului Național al Lucrătorilor de Penitenciare își invită membri, însoțiți de familie, la o petrecere care marchează finalul verii, începutul toamnei și 11 ani de existență Penitenciarului Giurgiu pe data de 16 septembrie 2011 începând cu ora 19.00.

Locația aleasă pentru acest eveniment (chef așa cum îl denumim toți) este vis-a-vis de Moara din șoseaua Bălănoaiei, restaurantul COOP, deoarece aici s-au mai petrecut astfel de petreceri iar cei prezenți s-au simțit bine. În plus pentru acest moment locația oferă și posibilitatea de a ne relaxa în terasa-grădină din spatele restaurantului, la aer liber.

Prețul distracției este 35 de lei pentru o persoană și include un fel principal (inclusiv garnitură și salată), alune, covrigei și un păhărel de tărie pentru “introducerea în atmosfera specifică”. Băutura și eventuala cafea se comandă și se plătește separat în funcție de preferințele fiecăruia.

Fondul sonor pe care vă invităm să vă relaxați și să petreceți este asigurat ca de obicei, cu același profesionalism, de colegul nostru Marius Cutuș caruia îi mulțumim că ne poate sprijini și de acestă dată.

Ne așteptăm că acest chef să fie promovat mai ales în rândul colegilor din sectorul operativ care merită cu prisosință momente de asemnea natură după stresul oferit de sistemul în care ne desfășurăm activitatea. Îi asigurăm pe toți cei ce vor participa că se vor simți cel puțin la fel de bine ca de obicei și așteptăm sugestii și propuneri pentru următoarele evenimente.

Înscrierile se fac la colega noastră Paula IOAN (casieria unității) până la data de 14.09.2011.

 

4 comentarii la “Sărbătoare de toamnă

 1. Salutare dragi colegi. Ce parere aveti de ultimul comentariuu de pe site-ul fraternitatea. Imi pare rau ca trebuie sa discut despre aest sindicat dar din pacate ceea ce s-a scris acolo, din punctul meu de vedere nu face alceva decit sa aduca mari prejudicii de imagine atit institutiei cit si colegilor care lucreaza pe sectiile de detentie. Oare cine posteaza acele comentarii constientizeaza ce efecte poate produce un astfel de comentariu si ce repercursiuni poate avea in rindul colegilor.? Din dorinta de a arata chipurile cu degetul conducerea unitatii, autorul articolului nu face altceva decit sa arate ca colegii de pe sectiile de detinere nu-si fac treaba si permit detinutilor sa detina telefoane mobile, sa faca poze si mai mult sa le si posteze pe diferite site-uri. As vrea sa cunosc si parerea conducerii SNLP Giurgiu vis a vis de aceasta situatie, cum anume se percepe un astfel de articol, cum anume percep colegii prezentarea unei astfel de situatii. Eu personal cred ca cel ce a scris nu face altceva decit sa incerce sa distraga atentia de la rezultatele controlului care s-a desfasurat mai zilele trecute. Ar mai fi multe de spus, insa prin acest comentariu am vrut sa trag un semnal de alarma ca ceea ce se posteaza pe diferite site-uri, culmea chiar de catre unii colegi de-ai nostri, aduce numai deservicii propriilor colegi. ASA CA DRAGI COLEGI TREZITI-VA SI, DACA MAI ERA NEVOIE SA VA DATI SEAMA CU CINE AVETI DE-A FACE, ACUM CRED CA V-ATI CONVINS.

  Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

 2. Din cate stiu eu si sper sa nu ma insel iti trebuie o factura pentru medicamentele cumparate ,daca sunt de la medic specialist trebuie sa mergi la medicul de familie sa ti le treaca el, dupa care mergi la medicul unitati pentru a verifica care medicamente sunt compensate (nu toate intra in categoria asta ),faci un raport si il depui la financiar…cam atat ….sper sa fie de ajutor

  Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

 3. Bună ziua!
  Ştiu că acest comentariu este în afara subiectului postat, dar am şi eu o rugăminte la conducerea sindicatului, care priveşte pe marea majoritate a cadrelor unităţii. Aş dori să ştiu şi eu care este procedura de decontare a medicamentelor cumpărate pentru uz propriu. Binenţeles toate etapele care derivă din aceasta. Este bine să fim informaţi, astfel încât să nu întrebăm în stânga şi în dreapta care este procedura. Mulţumesc anticipat!

  Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

 4. Bună ziua!
  Este un lucru lăudabil ceea ce încearcă sindicatul să facă, adică să ne întâlnim şi în altă conjunctură, decât cea de serviciu. E benefic să înţelegem cu toţii că e foarte importantă coeziunea membrilor de sindicat şi în clipele de relaxare. Aş pune mai mult accent pe noţiunea de familie, adică întâlnirile din afara serviciului să implice familia. Este foarte important ca la aceste întâlniri să fim cât mai mulţi, în felul acesta ne vom simţi bine în mod cert. Voi veni şi eu cu unele propuneri, pe care le voi posta ulterior. O zi bună vă doresc!

  Thumb up 0 Thumb down 0 (0)