Selectie pentru Grupa de Interventie

Astazi a avut loc selectia pentru ocuparea a 2 posturi de agent operativ in cadrul Grupei de Interventie (prin decizie zilnica pe unitate), ca urmare a aprobarii de catre director a 2 solicitari de schimbare a locului de munca formulate de Draghici Catalin si Coporan Ionel.
Urmare a sustinerii unor probe fizice speciale, din cei 6 candidati inscrisi la selectie: Berenjuc Ciprian, Ionica Stefan Valentin, Mihalache Ionut, Obretin Gabriel, Oprisor Gabriel Cosmin si Tismanaru Bogdan au fost declarati admis: Mihalache I. si Tismanaru B. Selectia s-a desfasurat in bune si normale conditii fara probleme sau motive de a fi contestata. Desigur ca modificarile puteau avea loc direct prin DZU, aflandu-se in competenta directorului unitatii, insa pentru a fi identificati foarte corect cei mai pregatiti din punct de vedere fizic (lucru foarte important la grupa) s-a optat pentru o selectie deschisa
Comisia a fost formata din: presedinte: Badoiu Bogdan (ANP), membri: Ardelian Marius (Jilava) si Olaroiu Adrian, secretar: subsemnatul. Au asistat din partea sindicatelor: Draghici Catalin (SNLP Giurgiu) si Tentu Laurentiu (Fraternitatea).
Modificarile de personal se vor produce incepand cu data de 01.10.2011. Felicitari tuturor participantilor si spor la munca.
P.S. In curand dotarea grupei de interventie se va apropia de una normala pentru o structura cu asemenea atributii. In acest moment sunt in derulare procedurile de achizitie a echipamentelor specifice.

3 comentarii la “Selectie pentru Grupa de Interventie

1. Felicitari cistigatorilor.
    Sper sa contraziceti zicala : LA NOI CARTE NU SE CERE, CI SA AI MUSCHI SI PUTERE (asa mai cosmetizat).
    Dati dovada ca sunteti baieiti destepti si nu ezitati sa intrebati cind nu stiti ceva.

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

2. Felicitări pentru organizarea selecţiei grupei de interventie, promotor fiind domnul Olăroiu Adrian.
    În ceea ce priveşte faptul că popota unităţii se va inchide din lipsă de fonduri, mi se pare un lucru execrabil, mai ales că mulţi colegi mănâncă acolo. Conducerea unităţii văd că se implică destul de mult în a pune pe piciare această popotă, dar sunt neputincioşi din binecunoscuta problemă a banilor, de aceea a apelat la sindicate pentru a contribui la fondul de rulment. Un aspect important îl constituie faptul că acel sindicat fraternitatea nu vrea să contribuie la fondul de rulment, considerând să arunce banii “care se pare că nu ii prea mai are” pe avocaţi, şi afirmă dânsul….., mmm dânşii că oricum mâncarea era oricum dezgustătoare, fapt cognoscibil de altfel. Părerea mea că, dacă ar fi mai mare implicare, s-ar rezolva toate aspectele legate de cantitate, calitate si aspect. Atitudinea belicoasă a sindicatului fraternitatea, nu este în primul rând demnă de calitatea conferită de statutul profesional, şi în al doilea rând “şi îmi cer scuze pentru limbaj” cred că omul ăsta Mogâldea, are probleme cu sisica.
    S.N.L.P vă rog luaţi atitudine la această problemă, că este într-adevăr o problemă delicată, şi contribuiţi pentru fondul de rulment, astfel încât să putem mânca şi noi o masă caldă.
    MULŢUMESC ANTICIPAT ŞI IMPREUNĂ VOM FI CA UN TOT UNITAR!

Thumb up 3 Thumb down 0 (+3)

• Stimate coleg, va puteti considera avertizat pentru folosirea unui limbaj licentios. Am preferat un avertisment public in schimbul cenzurarii comentariului insa este prima si ultima avertizare.
      In plus nu ati postat comentariul la articolul vizat.

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)