Socializare

Dragi colegi, ieri s-a petrecut prima întâlnire dintr-o serie pe care o dorim lungă și presărată cu multe evenimente de acest gen. Prezența a fost una bună dacă ne gândim că a fost primul prilej de întâlnire după alegerile din iulie. Este însă o prezență cu mult prea redusă față de ce ne dorim, de aceea pe viitor ne vom strădui să vă convingem asupra necesității acestor ieșiri la iarbă verde, stadion sau restaurant. Din punct de vedere organizatoric lucrurile au fost în regulă și dacă prezența ar fi fost mai numeroasă distracția s-ar fi prelungit.

Pentru petrecerea de vineri seară 16 septembrie 2011, programată să înceapă la ora 19.00 la restaurantul Casa COOP, sperăm ca lângă grupul obișnuit să se alături mulți alți colegi din unitate. Urmare a unor semnale venite din unitate am considerat că este oportun și corect să invităm alături de noi orice angajat al unității indiferent de aparteneța sindicală pentru că avem convingerea că disputa de opinii sindicale trebuie să se oprească în interiorul instituției.

Drept urmare, vineri așteptăm întreg personalul Penitenciarului Giurgiu să participe la petrecerea organizată de Filiala Giurgiu a S.N.L.P. Este invitată și ne-ar face o deosebită plăcere prezența conducerii unității. Înscrierile și plata la doamna Paula IOAN până joi.

2 comentarii la “Socializare

1. Ha!
    Memek, haios, comshu esti tare!
    Petrecerea care o faci tu este asa din “poignet”.
    Sper sa vina cati mai multi colegi astfel incat sa iasa o petrecere pe cinste.
    Succes va doresc, si bineinteles petrecere frumoasa!

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

2. Program 19,00 – 19,10 deschiderea programului + întăritor de recul
    19,10 – 20,00 club mix party
    20,00 – 21,00 program all inclusive