Consiliu National al S.N.L.P.

In perioada 30 septembrie-02 octombrie 2011 a avut loc Consiliu National al S.N.L.P. la Cheile Gradistei/ Brasov intr-o organizare de exceptie marca SNLP. Dezbaterile au fost chiar furtunoase, dialogul uneori in contradictie, fapt ce genereaza progres. Acest Consiliul National al SNLP a fost unul deosebit de complex avand in vedere ordinea de zi precum si nivelul informatiei parcurse. Au fost adoptate hotarari de o importanta majora pentru activitatea organizatiei, fiind totodata  dezbatute si alte aspecte de interes (reprezentativitate, legislatie, etc).
Din partea Filialei Giurgiu am participat in calitate de presedinte, insotit de vicepresedintele Eugen Petcu. Acestuia i-au fost recompensate eforturile si abnegatia cu care s-a dedicat sustinerii SNLP in Penitenciarul Giurgiu. Meritele pentru premiul obtinut de colegul nostru se cuvin in egala masura tuturor membrilor filialei, fapt scos in evidenta cu ocazia festivitatii chiar de cel premiat.

Au fost adoptate urmatoarele Hotarari:

• Modificarea Statutului SNLP
  • Modificarea ROF – SNLP
  • Adoptarea Strategiei SNLP
  • Ratificarea Executiei financiare 2010
  • Adoptarea Proiectului de buget 2012
  • Adoptarea Raportului comisiei de cenzori
  • Constituirea Fondului SNLP de rezistenta si dezvoltare, la nivel national

In cadrul sedintei CN SNLP, fost organizata si ceremonia de anuntare/premiere a echipei SNLP-ACTIV 2010 pe baza voturilor exprimate la nivel national, astfel:

• Popularitate - Stoica Florin (Presedinte SNLP – Filiala Penitenciar Jilava)
  • Organizare – Soare Sorin (Presedinte SNLP – Filiala Penitenciar Baia-Mara)
  • Actiune – Stoica Florin (Presedinte SNLP – Filiala Penitenciar Jilava)