Convocare comitet sindical

Conform planificarii adoptate prin procesul verbal incheiat cu ocazia sedintei comitetului sindical din data de 19.09.2011, maine 10 octombrie 2011 incepanda cu ora 14.00 are loc sedinta lunara a comitetului sindical al Filialei Giurgiu a SNLP.
Pentru aceasta sedinta au fost convocati urmatorii membri de sindicat carora le puteti transmite sugestiile si propunerile voastre de imbunatatire a activitatii (eventual chiar si reclamatiile), astfel: Eugen Petcu, Catalin Draghici, Daniel Manea, Vladut Giuca, Doru Serban, Marius Jujan, Cristian Hulea, Ionut Paun, Marian Nistor, Florian Vacaru, Gheorghe Radu, Florin Chira, Alexandru Pastrama, Adrian Olaroiu, Silviu Dristaru, Cristian Marincea, Petre Mihaila, Mihai Macaneata, Petre Mocanu, Catalin Ghizdareanu. Incercam sa aducem la masa dialogului si negocierii membri in conducerea unitatii in functie de programul dumnealor.
Ca de obicei, orice alt membru de sindicat este invitat si binevenit la sedinta daca doreste sa se implice cu adevarat in activitatea sindicala in interesul organizatiei si a fiecarui membru in parte.