Linie de transport din 1 nov 2011

Așa cum vă informam în data de 18.10.2011 prin articolul postat pe site și afișat la avizier precum și prin sms (doar membri SNLP Filiala Giurgiu), la inițiativa domnului Doru Chițu membru în organizația noastră sindicală, am demarat discuțiile cu conducerea Tracum S.A. Giurgiu în vederea înființării unei linii de transport în comun care să cuprindă ca stație Penitenciarul Giurgiu. Un număr suficient de colegi din unitate și-au exprimat intenția de a folosi autobuzul ca mijloc de transport fapt ce a condus la o discuție concretă astăzi între reprezentanți ai SNLP, Doru Chițu și Mihai Măcăneață – colegi cu inițiativă și dornici de implicare și conducerea companiei de transport.
În urma întălnirii, colegii noștri au negociat spre beneficiul întregului personal al Penitenciarului Giurgiu, înființarea unei linii de transport în comun începând cu data de 1 noiembrie 2011. Au fost de asemenea negociate traseul, stațiile și orarul de deplasare pe care vi le prezentăm, astfel:
Traseul de deplasare: Garaj Tracum - Penitenciar - Şos. Bălănoaiei – Bariera Alexandriei (Policlinică) - Autogară - Primărie (Bdul. CFR) - Liceul Maiorescu - Piaţa Centrală (Casa Dunăreană) – Spitalul Judeţean - Casa Cărţii - Penny - 4 Pietre - Billa - Bloc Turn -Penitenciar cu sosire la sediul instituției la orele 06.30, 07.45 și 18.30. De asemenea pentru a respecta interesul colegilor noștri cursele pentru transportul spre casă vor pleca din fața unității la orele 07.50, 14.30, 16.00 și 19.30 în sens invers traseului menționat mai sus deoarece majoritatea colegilor locuiesc în zonele Tineretului, șos. București. Durata aproximativă a întregului traseu este estimată la 20-25 minute.
Costul unui abonament lunar este de 60 lei și conține un număr nelimitat de călătorii, iar cel al unui bilet pentru o călătorie este de 2 lei. Acestea se pot achiziționa de la conducătorul autobuzului.
Sperăm ca până la 07.11.2011 să aflăm orele de prezentare a autobuzului în fiecare stație pentru o cât mai bună sincronizare a programului dvs. Eventualele probleme ce pot apărea se pot rezolva prin discuții cu compania de transport.
Mulțumim celor 2 colegi care au participat la discuții și au reușit să rezolve o situație importantă pentru mulți dintre dvs și sperăm să vă fie de folos facilitatea obținută.

4 comentarii la “Linie de transport din 1 nov 2011

1. Stimate domn “coco linux”, am fost obligat sa va sterg 2 comentarii malitioase la adresa unor colegi din unitate ( reprezentanti ai Sind. Fraternitatea), iar pe acesta sa il editez. Va atrag atentia in mod public ca urmeaza sa fiti “banat” pentru ca nu permitem astfel de atitudini pe site-ul organizatiei noastre sindicale. Deci AVERTISMENT FINAL !

Thumb up 6 Thumb down 0 (+6)

2. (editat de Serban Oprica)… Pentru colegii ce au avut aceasta initiativa, BRAVO LOR. Uite ca atunci cind se gindeste intr-adevar la interesul membrilor de sindicat, a colegilor, se pot gasi solutii la care nici nu te astepti sa poti gasi o rezolvare. (editat de Serban Oprica).
    Inca odata BRAVO, si la mai multe astfel de initiative.

Thumb up 3 Thumb down 0 (+3)