Sprijin sindical vs. organizare manageriala

Astazi am aflat cu stupoare ca popota unitatii nu se redeschide maine asa cum ne asteptam ci tocmai luni. Motivatia oferita de dna Claudia Zmeu in calitate de director adjunct EA este aceea ca in aceasta saptamana cei 2 agenti ce se puteau ocupa de popota se afla in concediu de odihna.
Concediu de odihna aprobat pentru cei doi in conditiile in care SNLP Filiala Giurgiu a facut un efort rezolvand luni, in 2 ore, problema fondului de rulment necesar. Organizatia noastra sindicala a considerat acest gest ca un sprijin sindical oferit atat unitatii, care are obligatia de a asigura functionarea popotei cat si personalului unitatii care are dreptul de a servi o masa calda pe timpul executarii serviciului. Replica la care ne este dat sa asistam este una ce denota o defectuoasa organizare la nivelul sectorului economico-administrativ ce face ca un numar de peste 70 de colegi (25-30/zi care insa nu se repeta zilnic) sa nu poata servi masa la popota in aceasta saptamana.
Regretam situatia si atragem atentia conducerii sa raspunda cu aceeasi fermitate si seriozitate in cazuri de acest gen. Vis-a-vis de unele susoteli ale unor fraternisti ce folosesc in continuare pseudonime ca ne laudam cu ce facem, fals, noi chiar facem cate ceva pentru voi. In ultimul timp ei ar face dar se pare ca nu mai au cu ce.
Apropos, pe perioada renovarii suma se reintoarce in contul filialei SNLP. Iar despre faptul ca am virat banii sa vedem cati se vor bucura si cati se vor supara. Numaram la finalul lunii octombrie.

Un comentariu la “Sprijin sindical vs. organizare manageriala

1. Bună seara!
    Încep prin a-mi cere scuze faţă de administratorul site-ului prin cuvintele jignitoare adresate domnului Mogîldea, în ultimul comenatriu postat de mine.
    Referitor la subiectul postat, imi exprim dezavuarea la adresa responsabililor care nu au fost în stare să fructifice ajutorul dat de SNLP pentru ca noi să mâncăm o masă caldă. Nici nu mă interesează cine se face vinovat de acest fapt, stimaţi şefi care puteţi să ne ajutaţi cu această problemă spinoasă, luaţi atitudine şi rezolvaţi-o. Eu am o lozincă “NIMENI NU ESTE DE NEÎNLOCUIT”, credeţi că doar cei 2 agenţi care sunt în c.o se puteau ocupa de popotă? Răspunsul este “NU”, mai sun şi cel puţin alte două persoane care pot face acest lucru (domnul Găină, domnul Niţu), ăsta ar fi un prim aspect, al doilea aspect, se putea face o revenire din c.o la unul din cei doi agenţi care sunt in concediu, deci soluţii sunt (asta la o primă vedere), IDEEA ESTE SĂ SE VREA.
    Dragii mei colegi de suferinţă “fomistă”, asta ca să fac un spirit de glumă, sunt sigur că totul se va reglementa favorabil pentru noi. În ceea ce privesc elucubraţiile fraterniste, ……., mă abţin de la orice comentariu, bineînţeles din cauza faptului de a nu fi banat de domnul administrator.
    AŞ PROPUNE SĂ NI SE DEA POSIBILITATEA SĂ INFORMĂM COLEGII CU ANUMITE ASPECTE CARE I-AR PUTEA INERESA ŞI PE EI ( GEN REZERVĂRI PE http://WWW.BOOKING.COM ).
    Succes vă doresc în tot ceea ce întreprindeţi!

Thumb up 8 Thumb down 0 (+8)