Convocare comitet sindical – 30.11.2011

Conform planificarii adoptate prin procesul verbal incheiat cu ocazia sedintei comitetului sindical din data de 07.11.2011, miercuri 30 noiembrie 2011 incepand cu ora 14.00 are loc sedinta comitetului sindical al Filialei Giurgiu a SNLP.
Pentru aceasta sedinta au fost convocati urmatorii membri de sindicat carora le puteti transmite sugestiile si propunerile voastre de imbunatatire a activitatii (eventual chiar si reclamatiile), astfel: Eugen Petcu, Catalin Draghici, Daniel Manea, Vladut Giuca, Doru Serban, Marius Jujan, Cristian Hulea, Ionut Paun, Marian Nistor, Florian Vacaru, Gheorghe Radu, Doru Chiţu, Alexandru Pastrama, Adrian Olaroiu, Silviu Dristaru, Cristian Marincea, Claudiu Pavel, Petre Mihaila, Nicoleta Pieleanu, Mihai Macaneata, Nadia Cristescu, Catalin Ghizdareanu, Lorelai Damian. Incercam sa aducem la masa dialogului si negocierii membri in conducerea unitatii in functie de programul dumnealor.
Ca de obicei, orice alt membru de sindicat este invitat si binevenit la sedinta daca doreste sa se implice cu adevarat in activitatea sindicala in interesul organizatiei si a fiecarui membru in parte. Ordinea de zi:
* informare privind cheltuirea sumei donate pentru familia fostului coleg Androne Daniel;
* situaţia privind folosirea telefoanelor mobile de către personalul unităţii (propuneri de reglementare);
* discuţii pentru organizarea petrecerii de final de an pentru întreg personalul unităţii;
* discuţii privind folosirea unor sume de bani în interesul membrilor SNLP;
* informare şi propuneri privind organizarea sărbătorii de Crăciun pentru copiii membrilor SNLP;
* discuţii privind modalitatea de oferire a unor cadouri pentru membri actuali ai SNLP cu ocazia sărbătorilor de iarnă;
* alte probleme sesizate de membri.