Informare caz umanitar Androne

A sosit momentul să fiţi informaţi despre finalitatea acţiunii de întrajutorare umanitară desfăşurată cu scopul sprijinirii familiei fostului nostru coleg Daniel Androne.
Vă mulţumesc în numele familiei colegului nostru pentru gestul pe care l-aţi făcut, apreciez acest gest şi sper ca şi pe viitor să daţi dovadă de bunătatea şi altruism în ceea ce priveşte situaţia vreunuia dintre colegii noştrii, dacă va mai fi cazul.
Suma totală donată de dvs. este de 3340 lei din care s-au achiziţionat următoarele:
3,5 tone lemne de foc în valoare de 750 lei (inclusiv 2 transporturi până în loc. Răsuceni),  alimente în valoare de 194 lei, benzină pentru transportul copiilor de la domiciliu la Giurgiu (locul unde învaţă) în valoare de 100 lei, plată factură Enel în valoare de 265 lei, plată chirie copii 3 luni şi întreţinerea aferentă în valoare de 1130 lei şi un porc în valoare de 900 lei.
Ştiu că informarea sună un pic prea detaliată însă am preferat să fie aşa pentru o cât mai corectă şi transparentă comunicare către dvs.
De asemenea vă aduc la cunoştinţă că aşa cum s-a obligat Filiala Giurgiu a SNLP îl sprijină pe Daniel Androne prin acţiunea în instanţă introdusă cu scopul de a anula efectul deciziei de încetare a raporturilor de serviciu şi reîncadrarea acestuia în funcţia deţinută anterior datei de 18.09.2011.
Primul termen de judecată este pe 06 decembrie 2011 la Tribunalul Giurgiu unde sperăm ca avocaţii SNLP Giurgiu puşi la dispoziţia fostului nostru coleg în mod gratuit să convingă completul de judecată de justeţea solicitării.