PROMISIUNE RESPECTATĂ !!!

Dragi colegi, mă refer la toţi colegii, aşa cum v-am promis acum câteva luni principalul scop pentru care am acceptat să mă implic în activitatea sindicală a fost atins (în primă instanţă, cu drept de recurs). La data de 01.11.2011 Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti (instanţa la care S.N.L.P. a fost infiinţat) a admis solicitarea de acordare a REPREZENTATIVITĂŢII pentru Sindicatul Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare la nivelul Penitenciarului Giurgiu. Aveţi aici dovada oficială.

Vom aştepta ca sentinţa să devină definitivă şi irevocabilă apoi vom sărbătorii. După Baia Mare şi Tg. Mureş a venit rândul Filialei Giurgiu şi pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti au fost şi mai sunt şi alte procese de reprezentativitate ale SNLP .

Comentariile vă invit să le faceţi singuri iar pe cei care aşteptau acestă dovadă îi invit acum să se alăture SNLP.

Acesta este cadou meu pentru cei care aţi avut încredere că pot realiza ce mi-am propus. Vă mulţumesc !

6 comentarii la “PROMISIUNE RESPECTATĂ !!!

1. Felicitari Serban Oprica!!!daca lupti,castigi si ai o mare satisfactie ;).tot inainte cu tupeu…

Thumb up 2 Thumb down 0 (+2)

2. Este inceputul unei noi etape . Impreuna am reusit sa aratam ca putem realiza ceea ce altii spuneau ca este irealizabil.

Thumb up 3 Thumb down 0 (+3)

3. Sunt foarte entuziasmat de ceea ce se întămplă!
    Mă bucur că sindicatul se gândeşte şi dincolo de serviciu (gen linie de transport în comun; contract de colaborare cu instalator sanitar), asta este ideologia de sindicat.
    Vreau să gândim constructiv, astfel încât să ne ajutăm reciproc, deoarece numai împreună vom fi acea familie SNLP.
    Vă mulţumesc şi abia aştept cheful….
    P.S : sper să fim într-un număr record mai ales că am înţeles că va fi o locaţie “de centru”.

Thumb up 6 Thumb down 0 (+6)

4. Felicitari SNLP-ului, felicitari tuturor celor care s-au unit (sub sigla SNLP-ului) pt aceasta cauza … si felicitari Serban Oprica !!! Ai rasplatit cu prisosinta increderea de care te-ai bucurat. Iti doresc mult succes in continuare si multa putere de munca … pt ca, parerea mea, aceasta veste reprezinta un inceput, insa o alta etapa. Peste toate astea … astept cu nerabdare ca sentinta sa ramana definitiva … insa si mai nerabdator astept cheful :) … LA MAI MARE … (sau la mai multi :D )

Thumb up 6 Thumb down 0 (+6)

5. Asteptam demult aceasta veste, se pare ca am facut pasul cel mai important si sper ca visul meu si poate si al altora sa se implineasca (sa avem cel putin 300 de membri), cu toata modestia, dar cred ca o meritam !!! Multumesc tuturor colegilor care ne-au dat votul de incredere si sper sa putem face cat mai mult pentru toti.

Thumb up 8 Thumb down 0 (+8)

6. Frumos!! Sa vedem replica, (daca exista) din partea (editat de Serban Oprica) sindicale opuse!!! Ar fi in stare sa nu o recunoasca nici pe asta, irevocabila!!!

Thumb up 9 Thumb down 0 (+9)