Remember Marius Armean

Dragi colegi, astăzi se împlinesc trei ani de la dispariţia colegului nostru Marius Armean. Tragicul accident al cărei victimă a fost colegul nostru a produs o cruntă durere şi o stare de şoc printre noi. Un tânăr coleg în vârstă de 38 de ani, tatăl unei fetiţe şi cap al unei familii oneste şi civilizate, un exemplu pentru mulţi colegi a fost chemat acolo sus unde doar cei buni îşi au locul.
Angajat al Penitenciarului Giurgiu din 01.03.2004 a lucrat în mai multe compartimente dar oriunde a fost solicitat a dat dovadă de acelaşi devotament şi profesionalism. A participat alături de noi la evenimente organizate şi a luat parte la acţiunile instituţiei.
Da, rămâne în memoria noastră ca un exemplu. Regretăm că viaţa nu ne-a dat şansa să facem ceva pentru el. A plecat de lângă noi în mod nedrept prea devreme.
Aducem acum, din nou, un pios omagiu familiei, soţiei şi fetiţei sale şi le urăm să aibă forţa de a trece peste această încercare grea la care soarta le-a supus.
Dumnezeu să-l odihnească în pace !

4 comentarii la “Remember Marius Armean

1. A fost unul dintre colegii nostrii.Dumnezeu sa-l odihneasca! L-am cunoscut destul de bine , am lucrat impreuna, era un exemplu de coleg.

Thumb up 5 Thumb down 0 (+5)