Colosseum – abonamente ianuarie

Colegii care au platit suma de 45 de lei pentru abonamentele la sala de forţă a clubului sportiv Colosseum sunt informaţi că astăzi banii au fost viraţi administratorului clubului, domnul Daniel Gheoaldă. Drept urmare, cei 25 de colegi care au plătit deja, sunt abonaţi începând cu data de 01 ianuarie 2012.
În urma discuţiei cu acesta s-a stabilit ca, lunar, până la data de 20 ale lunii să se achite abonamentul pentru luna următoare. De acum abonamentul îl achitaţi direct la sala şi informaţi despre faptul că sunteţi pe lista de la Penitenciar sau că doriţi să fiţi înscris pe această listă (urmând să achitaţi doar 45 de lei/lunar). Despre înscrierea pe lista de la Penitenciar (administrată de conducerea Filialei Giurgiu a SNLP) trebuie să informaţi şi la unitate conducerea sindicală.
Lunar, lista cu persoanele ce beneficiază de facilitatea reducerii abonamentului de la 70 la 45 de lei va fi transmisă către administratorul clubului. Vă dorim spor la treabă şi să vă ţineţi de sport atât cât puteţi.
Amănunte suplimentare la conducerea Filialei Giurgiu a SNLP.