Facilitate sala Colosseum

În urma unor discuţii purtate de vicepreşedintele Eugen Petcu cu managerul sălii de pregătire fizică Colosseum (din incinta fostei fabrici Dunăreana) s-a obţinut pentru membri Filialei Giurgiu a SNLP precum şi pentru alţi colegi din unitate dornici să-şi petreacă parte a timpului liber în sala de sport, o facilitate prin reducerea preţului abonamentului lunar de la 70 de lei la 45 de lei, cu condiţia constituirii unui grup de minim 25 de persoane.
Apartenenţa la grupul menţionat se face prin legitimaţia de membru SNLP sau legitimatia de serviciu precum şi prin tabelul nominal înaintat de SNLP către managerul sălii. Avem promisiunea renegocierii prețului dacă numărul de solicitanți depășește 50 de persoane.
Înscrierile se fac în continuare la conducerea SNLP Filiala Giurgiu până la data de 20 decembrie 2011 iar lista de 21 de persoane înscrise până în acest moment rămâne valabilă.
Cunoaştem faptul că mulţi dintre voi trec pe la sala de sport şi vă invităm să o faceţi de acum în mod organizat şi la un preţ mai bun.