Remember Dănuţ Ghiţă

Dragi colegi, astăzi se împlinesc cinci ani de la dispariţia colegului nostru Dănuţ Ghiţă. Tragicul eveniment a produs un şoc printre noi, pentru că la acel moment a fost prima încercare de acest gen pentru colectivul unităţii. Un coleg în vârstă de 38 de ani, care încă nu a apucat să-şi clădească o familie însă a dat dovadă de loialitate faţă de instituţia unde a lucrat şi de un spirit de colegialitate rar întâlnit.
O persoană interesată de soarta colegilor săi şi un bun comunicator, pe scurt un OM ce s-a făcut plăcut şi popular printre noi a plecat mult prea devreme lovit în mod nedrept de soarta crudă.
Aducem astăzi, un omagiu familiei sale şi mulţumirea că ne-au dat posibilitatea să cunoaştem un om, un prieten şi un coleg în adevăratul sens al cuvântului.
Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Un comentariu la “Remember Dănuţ Ghiţă

1. A fost un om extraordinar,jovial,prietenos,spontan,bun la suflet si mai presus de toate era un prieten adevarat.Te puteai baza pe el in orice situatie.Pacat ca ne-a parasit asa repede.Sunt convinsa ca de acolo de sus ne priveste,ne asculta si zambeste o data cu noi atunci cand povestim momente petrecute alaturi de el.

Thumb up 2 Thumb down 0 (+2)