Sărbători de iarnă

Stimaţi colegi, sărbătorile de iarnă se apropie şi aşa cum se cuvine, Filiala Giurgiu a S.N.L.P. a organizat ieri seară o serbare pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, ocazie cu care Moş Crăciun a fost prezent şi a adus cadouri tuturor deoarece, toţi copiii noştri sunt cuminţi şi învaţă bine la şcoală (iar cei micuţi de tot nu plâng niciodată).
După cum ştiţi spectacolul a avut loc la Centrul Cultural “Ion Vinea” începând cu ora 17.00 şi s-a desfăşurat cu participarea a peste 35 de dansatori, cântăreţi instrumentali şi recitatori ai centrului cultural. A fost o serbare la care sala a fost arhiplină. Am văzut copii de până la 4 ani bucurându-se de jucăria de pluş şi dulciurile din punga oferită de moş, pe cei între 4 şi 10 ani bucurându-se de jocul şi dulciurile primite. De asemenea cei mai măricuţi (10-14 ani) s-au bucurat de dulciuri iar cei peste 14 ani se vor bucura cumpărându-şi singuri ce-şi doresc pe tichetul de 30 de lei oferit cadou.
Voi, membri ai S.N.L.P. beneficiaţi, în semn de respect şi mulţumire, din partea conducerii Filialei Giurgiu de un tichet în valoare de 50 de lei care poate fi ridicat de la preşedintele filialei.
Apreciem faptul că sunteţi alături de noi în construcţia unui sindicat pentru oameni, pentru noi toţi.