Comitet de filială – ianuarie

Stimaţi colegi, conform convocării în data de 18.01.2012 a avut loc prima şedinţă a comitetului de filială din acest an. Am fost prezenţi 15 membri, prea puţin pentru numărul total de membri ai filialei la acest moment, 265. De aceea în următoarea perioadă veţi fi solicitaţi să nominalizaţi persoanele pe care voi le consideraţi potrivite să vă reprezinte interesele în cadrul acestui comitet ce se va întruni lunar şi va discuta problemele sindicale. Consider la acest moment că este necesară şi benefică o reprezentare de 1/10 membri. Rămâne valabilă invitaţia pe care o adresez lunar ca toţi cei interesaţi şi dornici să se implice să se prezinte la şedinţe.
A fost prima şedinţă de după un an greu sperăm că de acum să ne putem concentra mai mult pe problemele efective, să punem presiunea necesară pe conducere, să sprijinim administraţia în folosul rezolvării problemelor membrilor noştri. Ne aşteptăm să sesizaţi orice problemă apare şi să nu ne şuşotim la colţurile clădirilor. Toţi sunteţi la fel de importanţi pentru organizaţia noastră sindicală.
Am demarat şi urmează să analizăm în scurt timp, o acţiune foarte importantă de colectare a cotei de 2% din impozitul datorat statului. Este cu siguranţă o sursă foarte bună de a mări contul bancar şi de a realiza o eventuală investiţie pentru folosul tuturor şi pentru o perioadă lungă de timp. Vom vedea suma care o putem atrage şi spre finele anului când banii vor intra în cont, prin sondaj, vom afla ce vă doriţi să faceţi cu acei bani asupra cărora veţi avea control direct.
Pentru că la această şedinţă nu au fost dezbătute obiectivele şi planurile pentru anul acesta sunt nevoit să convoc şedinţa corespunzătoare lunii februarie chiar la începutul lunii în data de 02 februarie 2012, începând cu ora 14.00.
Aici aveţi procesul verbal de şedinţă din 19.01.2012.

Un comentariu la “Comitet de filială – ianuarie

1. Am inaintat deja solicitarea catre conducerea unitatii sa fim sprijiniti in realizarea aductiunii de apa potabila in posturile de paza sper sa se solutioneze favorabil.Verbal mi s-a dat acordul.

Thumb up 4 Thumb down 1 (+3)