Convocare comitet de filială – 18.01.2011

Pentru data de 18.01.2012, începand cu ora 14.00 se convoacă comitetul de filială în şedinţă lunară de lucru.
Pentru aceasta sedinta sunt convocati urmatorii membri de sindicat carora le puteti transmite sugestiile si propunerile voastre de imbunatatire a activitatii (eventual chiar si reclamatiile), astfel: Eugen Petcu, Catalin Draghici, Daniel Manea, Vladut Giuca, Doru Serban, Marius Jujan, Cristian Hulea, Ionut Paun, Marian Nistor, Florian Vacaru, Gheorghe Radu, Doru Chiţu, Alexandru Pastrama, Adrian Olaroiu, Silviu Dristaru, Cristian Marincea, Claudiu Pavel, Nicoleta Pieleanu, Mihai Macaneata, Nadia Cristescu, Valentin Poteraşu, Lorelai Damian.
Ca de obicei, orice alt membru de sindicat este invitat si binevenit la sedinta daca doreste sa se implice cu adevarat in activitatea sindicala in interesul organizatiei si a fiecarui membru in parte. Ordinea de zi:
* Scurt bilanţ al activităţii filialei în anul 2011 (rezultate, probleme, ajutoare, activităţi organizate, etc.)
* Proiecte pentru 2012 (obiective, activităţi planificate, reorganizare atribuţii, etc. )
* Informare privind colectarea sumei pentru sprijinul a 3 colegi, solicitarea unei colege pentru ajutor financiar prin BEx SNLP, alte solicitari;
* Discuţii pentru organizarea unor activităţi cu ocazia zilei de 8 martiei;
* Acţiune de colectare a unor donaţii (2% din impozitul datorat statului) – stadiu, rezultate;
* Achiziţionarea unor bunuri în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de muncă;
* Diverse alte probleme sesizate de membri.
Adresăm invitaţia de a participa la aceste şedinţe tuturor membrilor disponibili şi interesaţi să se implice.