La mulţi ani !

Astăzi în prima zi a acestui an, vă dorim să aveţi parte de sănătate, multe bucurii, împliniri sufleteşti, realizări profesionale, liniste sufletească, să fiţi mai buni şi mai toleranţi, mai verticali şi mai oneşti. Vă dorim să vă bucuraţi de copii, de familie şi de clipele petrecute alături de ei, să zâmbiţi mai mult, să fiţi mai senini.
La mulţi ani, dragi colegi !!!

7 comentarii la “La mulţi ani !

1. Stimate domnule stefan se vede ca nu prea stii cu ce se mananca munca pe schimb nu mai vorbi cu asa patos .Daca este asa de usor de ce nu veniti dumneavoastra sa faceti ture de noapte ,asta asa sa dormiti si dumneavoastra cum spuneti ca se face.Vorbiti din carti domnule Stefan.daca doriti puteti sa va spuneti numele adevarat si va invit sa minciti alaturi de mine atat pe tura de noapte cat si pe tura de zi sa vedem cum faceti fata.

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

2. Mai draga gogule, uite ca zici si tu o vb de duh.
    Ai dreptate frate, la Giurgiu nu e bun nimeni sa conduca puscaria. Numai un (editat de Serban Oprica) ar putea face asta. E si recomandat poate scapa puscaria de boala. Ma refer aici de boala incompetentilor ce vor sa fie sefi, cred ca ati inteles, nu. Numai ca atentie, (editat de Serban Oprica) sa nu fie si el bolnav ca imbolnaveste si pe ceilalti. Si doamne fereste de vreo boala incurabila, ca ramine puscaria goala.
    Chestia cu folositul sindicatului sau institutiei in interes personal, este o treaba veche. Dar daca tine, tine. Fraierii de membrii sau de angajati tac din gura, nu zic nimic, se complac in mocirla si apoi se intreaba cum sa iasa din mocirla. Pai daca ar face ceva sa nu mai fie mocirla, ar fi ceva, dar poate e mai bine sa ne facem de ris in tot sistemul penitenciar, deabia ce incepuse sa se mai uite de Giurgiu ca puscarie cu probleme de personal mai mari decit cele cu hotii.
    BEX/ul de care vorbesti sau cum io mai zice, e poveste, toata lumea tace si accepta (editat de Serban Oprica). Cica (editat de Serban Oprica) vrea sa fie sef. Pai asta ar mai trebui si se duce dracu puscaria. Din (editat de Serban Oprica) sa ajungi sef e cam mare caciula. Nu si daca esti sustinut de seful mai mare, care odata a fost si el tot sef dar peste alti sefi si se trage parese de pe acolo unde urmeaza sa se sustina examenul. Oare sa fie intimplatoare chestia asta, sau candidatul e ff bine pregatit, asa cum de altfel a fost si la precedentul examen.
    E scandalos ce circ e pe cale de aparitie in penitenciar, datorat unor oameni pusi pe capatuiala dar fara pic de competente reale ci numai oferite de o hirtie numita diploma. De fapt, cei ce accepta sa fie reprezentanti de un astfel de sef, ca e el sindicat sau institutie isi merita statutul de persoane blazate, fara coloana verterbrala, usor de manipulat si de dus de nas, cu alte cuvinte oameni de paie sau de nimic, cum vreti sa le ziceti.
    Cei ce sustineti un astfel de personaj (editat de Serban Oprica), va meritati soarta dragilor.

Hai sa auzim de bine.

Thumb up 1 Thumb down 0 (+1)

• Cam dur domnule ciaplin, sper să nu vă deranjeze editările mele pentru că nu fac decât să păstrez, pe cât posibil, caracterul şi tonul sindical al acestor articole şi comentarii. Nu dorim să rezolvăm dispute personale cu anumite persoane pe acest site. Vă aşteptăm cu comentarii şi altă dată cu speranţa că ve-ţi fi mai “calm”.

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)

3. nu vi se pare ca toata mascarada asta este trasa la indigo…..parca am mai fost episoadele astea: dicu, muscalu, acum cotofana……. oare cine este bun pentru a conduce giurgiu?
    nu este pacat sa folosesti sindicatul in interes peronal, bex-ul a fost consultat, s-a facut o sedinta referitor la acest scandal.

Thumb up 1 Thumb down 2 (-1)

• Buna seara domnule “gogo” sau cum vrei sa te semnezi pe acest site.

Imi revine ingrata misiune sa va informez ca cele 3 (trei) comentarii postate anterior au fost sterse deoarece nu aveau legatura cu acest site si nici cu acest sindicat.

Thumb up 2 Thumb down 0 (+2)

4. Stimabile domn gogu!
    Eu zic să nu te mai victimizezi atât, că nu te speteşti muncind. Tura de zi este mai aglomerată ( şi asta nu în fiecare zi sau pe fiecare secţie), iar la tura de noapte snorcăi pe la ora 1, de aud hoţii şi îţi bat în vizetă că îi deranjezi din somn.
    În ceea ce priveşte compensarea timpului liber corespunzător, eu zic că şeful de tură acordă suficiente libere astfel încât să îţi odihneşti trupul istovit de atâta muncă.
    Mai bine îţi vezi de serviciul ăsta pe care tu îl consideri cu multe abuzuri, căci alţii nu îl au şi caută cu disperare un loc de muncă.

Thumb up 1 Thumb down 2 (-1)

5. o intrebare care ne priveste, in special pe cei de la schimburi. legea parca spune ca atunci cand se lucreaza in zilele de sarbatori legale si in cele de repaus saptamanal ca se recupereaza cu timp liber platit sau cu plata acestor zile cu un spor de 100%..
    vrem sa stim si noi daca beneficiem de libere cei care am lucrat in special de :
    1 decembrie
    25-26 decembrie
    1-2 ianuarie

de ce noi cei din schimburi suntem tratati intodeauna ca niste slugi care trebuie sa muncim, cand altii petrec sau se bucura ca tot omul de wekeend sau de sarbatorile legale.
    in ce tara din europa asta se intampla sa se incalce in mod abuziv drepturile angajatilor? chiar nu mai sunt foruri legale si solutii sa rezolvam aceste abuzuri care se tot perpetueaza de la revolutie si pana in prezent.

Thumb up 0 Thumb down 2 (-2)