Modificăm programul de lucru ??

Administraţia Naţională a Penitenciarelor consideră că a găsit o soluţie pentru încadrarea în prevederile Codului Muncii referitoare la acordarea repausului săptămânal şi propune modificarea programului de lucru pentru lucrătorii din schimburile operative (supraveghere şi pază).
Articolul postat pe www.snlp.ro aduce mai multe amănunte şi declanşează un sondaj în rândul membrilor. Lecturaţi cu atenţie, purtaţi discuţii, identificaţi plusuri şi minusuri sau alte soluţii apoi expuneţi-vă punctele de vedere conducerii filialei, direct sau prin reprezentanţii plutoanelor.
Aşteptăm răspunsurile voastre până la data de 06 martie 2012 ora 14.00.

3 comentarii la “Modificăm programul de lucru ??

  1. Intrati pe http://www.snlp.ro,si veti vedea parerea majoritatii,cei care lucreaza la 12/24….12/48,nu vor modificarea acestui program iar unii care lucreaza la alt program vor modificarea lui.

    Thumb up 1 Thumb down 0 (+1)

  2. E bine sa lase cati mai multi comentarii aici si pe siteul SNLP nu e bine sa tacem si dupa aceea sa ne plangem ca nu ne convine.Personal am intrebat oamenii din schimb si nici unul nu a fost de acord dar e bine ca toti sa ne spunem parerea pro sau contra.

    Thumb up 2 Thumb down 0 (+2)