Remember Dan ISTRATE

Dragi colegi, astăzi soarta ne aduce în faţa unui alt moment în care omagiem memoria unui coleg dispărut prematur şi brusc dintre noi. Astăzi se împlinesc 2 ani de la crunta şi dureroasa dispariţie a unui foarte bun coleg, Dan Istrate.
Destinul său a fost unul care nu i-a dat vreo şansă să lupte pentru viaţă, pentru a rămâne lângă familie, printre noi cei care i-am fost colegi. Destinul a ales pentru bunul nostru coleg şi mentor (experienţa sa l-a făcut să fie aşa pentru mulţi dintre noi) să-l ridice la cer fără vreun motiv sau semn anterior, brusc şi dureros, şocant de rapid.
A fost o veste care ne-a cutremurat, ne-a înspăimântat şi ne-a făcut să ne gândim cu compasiune la soţia şi fiica lui rămase fără sprijinul principal în viaţa de zi cu zi.
Astăzi este momentul în care ne aducem aminte de Dan Istrate, de cel ce ne-a fost un bun coleg, liniştit, sigur pe el, un prieten adevărat. Nu ar trebui să ne fie greu ca măcar uneori să ne gândim la cele 2 fiinţe rămase fără ajutor în urma sa, la soţia şi mai ales fiica sa. Dacă le vom putea ajuta într-un fel, cumva, ar trebui să o facem în semn de respect faţă de colegul nostru. Acolo unde este ne va mulţumi şi va fi mai împăcat.
Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Dan.

2 comentarii la “Remember Dan ISTRATE

1. Asa este, singurul lucru cu care familia ramane este o singura intrebare: “de ce?”… Dar timpul sterge durerea si lasa amintirile frumoase sa iasa la suprafata. Amintirile sunt ceea ce el ne-a lasat, sunt tot ceea ce mai conteaza acum si trebuie pastrate ca o comoara…

Thumb up 3 Thumb down 0 (+3)

2. Este trist ca am pierdut un prieten ,un coleg,viata ne face sa intelegem ca nimik pe lumea asta nu este nemuritor,dar cel mai rau este de ce lasam in urma,aceia care nu inteleg de ce trebuia sa plecam,de ce sa-i parasim.Sunt alaturi de familia lui si sper sa pot intelege suferinta si pierderea lor.Dumnezeu Sa-l Odihneasca in P ace