Sărbătorirea Zilei Femeii

Dragi colegi, aşa cum este normal, ne gândim cu respect şi colegialitate la membrele SNLP din unitate şi în egală măsură şi la soţiile noastre care la data de 8 Martie sunt cele mai importante persoane, sunt speciale şi merită să fie sărbătorite într-un cadru organizat, cu voie bună şi destindere.
Ca urmare în data de 3 martie 2012 începând cu ora 19.00 la Restaurantul Select din Giurgiu are loc o petrecere organizată de Filiala Giurgiu a S.N.L.P. în colaborare cu Regiunea 5 I.P.A.. Vă invităm cu mult drag să ne fiţi alături în desfăşurarea acestei seri minunate, însoţiţi de prietenă, logodnică sau soţie după caz. De asemenea sunt binevenite şi persoanele singure care doresc să-şi petreacă timpul alături de noi la distracţie şi relaxare.
Având în vedere că seara respectivă este dedicată doamnelor şi domnişoarelor din viaţa noastră vom marca momentul prin oferirea unor cadouri simbolice acestora de către Regiunea 5 IPA care asigură şi de această dată fondul muzical în mod gratuit. De aceea este bine ca la momentul înscrierii să precizaţi persoanele de sex feminin pentru a avea o evidenţă necesară desfăşurării în condiţii foarte bune a agapei.
Considerăm inutil să precizăm că invitaţia se adresează tuturor colegilor din unitate indiferent de apartenenţa sindicală.
Preţul este 60 de lei/ persoană şi se poate achita la Mihai Măcăneaţă (int. 118) de unde se pot obţine şi detalii suplimentare.