Pentru cei interesaţi – curs

Cursurile de formare “Formator in sistem e-learning” in cadrul proiectului “E-learning pentru partenerii sociali”.
Înscrierile la acest curs sunt inca deschise, cu termen 31 martie a.c.
In functie de inscrierea doritorilor, se va forma si o prima grupa (constituita din participanti din toata tara). Conditiile de participare le regasiti in documentele atasate.
Dupa analiza potentialilor cursanti, vor fi informati cei care au fost acceptati, urmand sa fie comunicate mai multe detalii referitoare la organizarea cursurilor (data, locatie exacta etc.).
Pentru participare, exista O SINGURA CONDITIE: participantul sa fie absolvent de facultate, cu licenta. Nu se impune o anumita varsta, domeniu de activitate etc..
In situatia in care sunteti interesaţi de înscriere, va rugam sa transmiteti chestionarele din documentul “Procedura selectie traineri” la  monica.stanescu@elearningafan.ro  şi vcristescu@bns.ro(dar in prealabil si cu informarea catre centru). Ulterior, se vor transmite si celelalte documente solicitate.
La finalul cursurilor, in urma sustinerii examenului, participantii vor primi doua cerificate CNFPA (“Formator” si “Dezvoltator de e-learning”).
Persoana de contact SNLP: Catalina Chersin – sindicat.snlp@gmail.com.
Chestionar, invitaţie, procedură selecţie.