Schimbări manageriale

Astăzi în prezenţa a circa 30 de colegi din unitate domnul director general adjunct Ilea a prezentat noul director al unităţii în persoana domnului comisar şef Florentin Muscalu (împuternicit pe o perioadă determinată de timp) care îi succede domnului comisar şef Răzvan Coţofană ca urmare a solicitării acestuia de încetare a detaşării la Penitenciarul Giurgiu. De asemenea a fost prezentat domnul comisar şef Mihai Mitroi detaşat de la Penitenciarul Bucureşti Rahova şi împuternicit în funcţia de şef serviciu siguranţă penitenciară începând de astăzi.
Sunt schimbări care ne interesează doar în mică măsură pentru că atribuţiile şi responsabilităţile noastre rămân aceleaşi în continuare.
Ni s-a reamintit faptul că unitatea noastră a fost apreciată pozitiv în ultimii 2 ani, dovadă este titlu de cea mai bună unitate din sistem şi cel mai bun director, însă, s-a pus în discuţie şi unele probleme din ce în ce mai acute în ultimul timp şi anume numărul mare de telefoane mobile descoperite în sectorul de detenţie.
În altă ordine de idei activitatea programată cu întreg efectivul unităţii vineri a fost amânată pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.
Nu ne rămâne decât să mulţumim pentru colaborare domnului Coţofană şi să-i urăm succes în activitatea viitoare, domnului Mitroi un bun venit şi spor la treabă iar domnului Muscalu bine a revenit acasă succes în activitate şi deschidere la dialogul sindical.