Mesaj din partea BEx

Din partea Biroului Executiv al Sindicatului Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare vă transmit următorul mesaj:

“Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă liniște, încredere, speranță și iubire. Este un miracol prin care trebuie să simțim în suflete armonie și împăcare, să fim mai darnici și mai înțelepți, să iertăm și să ajutăm, să credem și să fim mai generoși, să iubim și să uităm de griji, să fim mai încrezători, să îndrăznim să visăm și să sperăm mai mult, să fim mai buni cu noi și cu ceilalți și să nu uităm că suntem liberi doar dacă rămânem în adevărul ființei noastre, dacă suntem uniți cu Dumnezeu. Paște fericit !”

Din partea conducerii Filialei Giurgiu a S.N.L.P. vă transmit numai gânduri bune şi urări de sănătate pentru voi şi. Să aveţi multe motive de bucurie şi să petreceţi sărbătorile alături de cei dragi.
Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi aşteptăm să vă implicaţi în continuare în activitatea sindicală, mai ales acum cînd organizaţia sindicală ai cărei membri suntem este reprezentativă. Sărbători fericite
!