Competiţie sportivă

Filiala Giurgiu a S.N.L.P. organizează în colaborare cu Regiunea 5 din cadrul I.P.A. începând cu data de 08 mai 2012 un campionat de fotbal între structurile din Penitenciarul Giurgiu.
Jocurile se vor disputa pe Stadionul Port pus la dispoziţie de autorităţile locale, gratuit, lucru pentru care se cuvine să mulţumim public, iar arbitrii sunt asiguraţi cu sprijinul colegului Petrică Burcea.
Eventualele schimbări ale programului de joc din cauza vremii se vor comunica reprezentanţilor echipelor implicate şi prin afişare la avizierul SNLP precum şi pe site.
Aveţi la dispoziţie spre informare programul de joc precum şi regulamentul care se aplică pentru această competiţie.
După faza jocurilor din grupe, semifinalele (1A-2B şi 2A-1B) precum şi finala se vor disputa în săptămâna 21-25 mai 2012 în funcţie de programul de lucru al echipelor calificate. Premiile pentru echipele finaliste sunt asigurate de organizatori.
Cu ocazia acestei competiţii, unde mizăm pe o prezenţă cât mai bună, intenţionăm, cu sprijinul unor colegi care se pricep, să consituim lotul de fotbal al Filialei Giurgiu a SNLP cu care ulterior să ne prezentăm la diverse jocuri cu alte filiale sau echipe ale altor structuri similare din oraş şi din ţară.