Ziua Copilului

Dragi colegi, la 1 iunie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului, un moment care ne face pe mulţi dintre noi să arătăm copiilor noştri cât ne sunt de dragi şi cât de mult îi preţuim. Este o zi importantă pentru ei, micuţii noştri dorindu-şi să se afle în prim-plan (ca de altfel în fiecare moment al existenţei lor). Pentru că în cadrul Filialei Giurgiu a S.N.L.P. cu acestă ocazie s-a creat deja un obicei şi anume plimbarea cu vaporaşul pe Dunăre şi în acest an vom organiza pentru copii serbarea de ziua lor în aceleaşi condiţii. Beneficiem aşadar, de bunăvoinţa şi sprijinul autorităţilor locale printr-o ofertă specială  şi de rezervarea vaporaşului la data şi ora solicitată.
Este cazul să mulţumim pentru sprijin şi înţelegere factorilor de decizie din cadrul Consiliului Local care dau dovadă de omenie, din nou, după ce ne-au permis desfăşurarea competiţiei sportive pe stadionul Port timp de 3 săptămâni.
Totodată alături de noi se vor afla şi membrele formaţiei de dans modern coordonate de dna. Moga Ştefania din cadrul Centrului Cultural “Ion Vinea” cu care avem o colaborare mai veche.
Vă invităm sâmbătă 02 iunie 2012 la ora 10.00 în Portul Giurgiu lângă sediul APDF şi vă aşteptăm în număr cât mai mare să vă însoţiţi copiii la acţiunea organizată special pentru ei de S.N.L.P. Filiala Giurgiu.
Ca de atâtea alte ori până acum şi de acestă dată ni se alătură Regiunea 5 Giurgiu din cadrul I.P.A. sprijinind o activitate pentru copiii cadrelor din unitatea noastră.
Invitaţia noastră se adresează întregului colectiv de angajaţi ai unităţii.
Fiţi alături de noi, suntem colegi iar copiii noştri trebuie să se bucure împreună de ziua lor.