Informare

Dragi colegi ca urmare a şedinţelor ce au avut loc în data de 05 iunie 2012 cu factorii de decizie din ANP şi MJ sindicatele au obţinut iniţierea demersurilor privind ocuparea unor posturi cu coeficienti de ierarhizare mai mari în vederea vacantării posturilor cu coeficienţi inferiori pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ din cadrul sistemului penitenciar. Informaţiile şi proiectele pe care se discută în acest moment le puteţi citi de aici: http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/512-in-plin-schimb-de-posturi.html

În altă ordine de idei, aşa cum v-am informat anterior, competiţia de fotbal organizată în luna mai a avut ca scop şi identificarea unor colegi cărora le place şi ştiu să joace fotbal. Astfel, în urma jocurilor desfăşurate am constituit şi cu ajutorul unor colegi un lot de 22 de jucători din care, în funcţie de regulament dar şi de programul de lucru, vom constitui după caz echipa S.N.L.P. Giurgiu care să ne reprezinte în competiţii organizate pe plan local dar şi la nivelul sistemului.
Prima competiţie la care suntem invitaţi să participăm se desfăşoară în Bucureşti, în perioada 21-22 iunie 2012 şi este organizată de S.N.L.P. cu ocazia Zilei Penitenciarelor. Vom deplasa un lot de 12 jucători care vor fi comunicaţi în câteva zile.

Mâine are loc prima întâlnire lunară din cele propuse de directorul unităţii pentru sindicatele din Penitenciarul Giurgiu. Urmare a discuţiilor veţi fi informaţi cu privire la subiectele dezbătute într-un articol viitor.