Victorie !

Filiala București Jilava sub tutela SNLP a organizat în perioada 21-22.06.2012 în Parcul din localitatea Bragadiru/ Ilfov “Cupa SNLP 29 iunie 2012″ la minifotbal (competiție organizată pe teren sintetic cu dimensiuni reduse). Au participat 5 echipe din București (ANP, Rahova, Jilava, Spital Jilava şi BAGR), Giurgiu, Mărgineni şi Slobozia, cu loturi formate doar din jucători membrii SNLP în unităţile menţionate.
O competiţie foarte bine organizată pentru care organizatorii merită toate laudele şi mulţumiri pentru invitaţia adresată.
Aşa cum v-am informat anterior, ca urmare a competiţiei interne organizată la Giurgiu în luna mai s-a constituit un lot de circa 25 de colegi din care din păcate la competiţia de zilele trecute au participat doar 10 (lotul a fost limitat de organizatori).
După 3 jocuri din care 2 foarte grele, cu adversari pe măsură, echipa Filialei Giurgiu a SNLP a câştigat cupa pusă în joc şi medaliile de campioni.
Băieţii au dat dovadă de valoare şi au luptat cu ardoare până la finalul competiţiei spre a face cinste unităţii din care fac parte. Considerăm că prestigiul unităţii a avut de câştigat deoarece echipa este reprezentativă şi poate contribuii pe viitor cu succes la alte competiţii la care unitatea este invitată.
Iată rezultatele: în calificări am învins Rahova la penalty după ce la finele jocului era 4-4 (am fost conduşi cu 3-0), în semifinale am trecut cu 7-2 de echipa Sloboziei iar în finală după un rezultat de 3-3 ne-am impus de asemenea la penalty împotriva echipei SNLP Mărgineni (vechi adversari cu care aveam de reglat ceva conturi de joc). Bucuria a fost mare pentru că echipa noastră nu a avut la dispoziţie, în această formulă, nici măcar o zi de pregătire.
Mulţumim conducerii unităţii care a înţeles importanţa participării şi sperăm să fi adus bucurie în unitate după ani în care fotbalul nu a mai adus satisfacţie în Penitenciarul Giurgiu (poate a contat un pic şi echipamentul de joc).
Din lotul SNLP Giurgiu au făcut parte următorii colegi selecţionaţi de subsemnatul cu ajutorul unor colegi care cunosc fenomenul:
portari: Daniel Manea şi Cătălin Drăghici
fundaşi: Ionuţ Gheorghe, Ionuţ Croitoru şi Daniel Tudosie
mijlocaşi: Mirel David, Ion Constantin (Baba) şi Petre Mocanu
atacanţi: Aurel Ciauşu şi Claudiu Martin
De motivarea şi impulsionarea băieţilor m-am ocupat personal şi mă bucur că au dat dovadă de valoare şi ambiţie. La hora bucuriei din finalul competiţiei a participat şi directorul adjunct Felix Fabry care a ţinut să încurajeze echipa unităţii personal în timp ce directorul unităţii ne-a acordat sprijinul de care aveam nevoie şi s-a interesat de rezultate după fiecare joc.
Premiile au fost oferite de preşedintele SNLP, Ştefan Teoroc secondat de Florin Stoica (Bucureşti Jilava).
Ne-am înscris deja pentru Cupa SNLP 2012, competiţie la care vor participa în jur de 40 de echipe şi unde sperăm să ajungem cât mai sus.
Pe scurt, am participat onoraţi de invitaţie şi bucuroşi de rezultat, ne-am făcut prieteni noi şi am devenit simpatizaţi de mulţi dintre cei prezenţi.
Felicitări celor care au compus lotul şi cinste lor pentru că merită !