Banii de echipament

Prezenta informare ne-a parvenit astăzi prin e-mail transmisă de președintele S.N.L.P.
“Bani echipament 2011 – informari concrete

Este oficiala confirmarea ca MFP va efectua astazi sau cel tarziu maine virarea in contul MJ a sumelor corespunzatoare contravalorii echipamentului pe anul 2011. In functie de momentul efectiv al confirmarii viramentului (asteptam din moment in moment), se va proceda la emiterea ordinelor de plata pentru viramente catre ANP apoi catre unitati. Cel mai probabil, banii vor ajunge in unitati in cursul zilei de maine. Daca banii ar ajunge in unitati astazi, ar fi sanse pentru virare in cardurile de salarii pana vineri (insa aceasta varianta nu este foarte probabila avand in vedere ora relativ tarzie), insa daca fondurile vor ajunge in conturile MJ abia maine, atunci salariatii vor intra in posesia banilor cel mai probabil luni 30 iulie 2012. Suma reprezentand contravaloarea echipamentului pe anul 2011 se va vira integral in cardurile de salarii cel mai probabil luni. Cuantumul sumei este de aproximativ 1900 lei/pers. Suma a fost calculata conform preturilor actualizate stabilite pentru articolele de echipament cu aplicarea diminuarii de 25%, apoi a majorarii de 15% si adaugarea indicelui de inflatie.”

În urma unor lămuriri venite de la DEA din Penitenciarul Giurgiu înțelegem că în funcție de câteva detalii tehnice și proceduri specifice banii vor intra în conturile angajaților în primele zile ale săptămânii următoare.