Aniversare

Dragi colegi, astăzi site-ul Filialei Giurgiu a S.N.L.P. împlinește un an de la lansare. A fost un an în care scopul de informare corectă a membrilor a fost atins, dovadă stând numărul din ce în ce mai mare de accesări. A fost un an în care mi-am asumat total responsabilitatea administrării tocmai pentru că eu am fost persoana care a insistat ca filiala să aibă un site pentru informarea la nivel local a membrilor SNLP. Am evitat subiectele care se depărtau de zona unității noastre.
Sper că am reușit să vă fim pe plac și să ne păstrăm bunul simț și realismul prezentării informațiilor.
Regret însă că la cele 102 articole postate am avut doar 79 de comentarii dar sper ca pe viitor toți să înțelegem că este bine și normal să ne implicăm în viața organizației din care facem parte. De aceea vă așteptăm comentariile la fiecare articol.
Cu dorința ca site-ul să aibă viață lungă și să vă fie de folos, vă mulțumesc celor 295 de membrii actuali pentru sprijinul ce-l arătați față de SNLP iar pe ceilalți vă așteptăm lângă organizația sindicală reprezentativă în Penitenciarul Giurgiu.

Un comentariu la “Aniversare

1. Domnule Oprica ce se mai dicuta prin consiliile de conducere? Prezenta dvs. sau a reprezentantului SNLP la sedinte este doar de forma? Nu degeaba sunteti invitati la astfel de sedinte, ci pentru a transmite si celorlalti angajati problemele dezbatute si evident pentru a va expune punctele de vedere. Dixit!

Thumb up 2 Thumb down 0 (+2)