Consiliul de conducere 17.08.2012

Vineri 17.08.2012 a avut loc ședința consiliului de conducere al unității având ca principal punct de discuție aplicarea OMJ 2397/C/2012 privind mutarea în altă unitate și OMJ 2398/C/2012 privind schimbarea din funcție, la cerere.
S-a analizat și s-a hotărât publicare marți a anunțului prinvind ocuparea prin procedura prevăzută de OMJ 2398 a următoarelor posturi vacante:
* 1 ofițer (siguranță pnt.)
* 1 ofițer (educație)
* 1 agent (secretariat)
* 10 agenți (siguranță)
* 13 agenți (regim)
* 5 agenți (grupă interv.)
* 3 agenți (evid. ppl)
* 1 agent (educație)
* 1 agent administrativ (logistica)
* 1 agent tehnic (logistică)
* 1 agent tehnic bucătar (logistică)
Conform OMJ acțiunea se poate repeta ori de câte ori este cazul, pe viitor.
Solicitările se depun în perioada 22-28.08.2012 la secretariat sau la Biroul resurse umane, posturile și condițiile de ocupare urmând a se publica la data de 21.08.2012 la avizierul unității, amplsat la intrarea în pavilionul administrativ, precum și în PC 1 pentru o maximă vizibilitate.
Se poate înscrie orice persoană care îndeplinește condițiile de ocupare a postului respectiv.

De asemenea pentru rezolvarea solicitărilor de mutare în altă unitate penitenciară urmează ca cererile să se depună până la data de 14.09.2012 însoțite, acolo unde este cazul de justificarea solicitării.

Conducerea SNLP Giurgiu își asumă obligația informării tuturor membrilor cu privire la cele menționate anterior prin SMS, până cel târziu mâine și speră într-o finalizare transparentă și onestă a acțiunii ce tocmai demarează.
Informații suplimentare puteți solicita prin orice mijloc conducerii filialei (comentarii la articol, sms, telefonic, direct).

Un comentariu la “Consiliul de conducere 17.08.2012

1. Buna ziua!
    Sunt absolvent al facultatii de “Istorie”(10 licenta) si al facultatii de “Controlul si Expertiza Produselor Alimentare”(9,25 licenta) si urmez in prezent cursurile masteratului de “Geopolitica,Istorie si Relatii Internationale”. Am vazut anuntul publicat de SNLP, astazi 07.09.2012, fiind interesata de obtinerea unui astfel de loc de munca. Intrebarea mea este daca au mai ramas posturi vacante si ce pasi trebuiesc urmati in vederea obtinerii unuia.
    Cu stima, Cosat Naomi Corina!

Thumb up 0 Thumb down 0 (0)