Cupa SNLP 2012 – Fotbal

După cum se cunoaște la nivelul întregului sistem SNLP a organizat o competiție de anvergură în perioada septembrie-octombrie 2012 denumită Cupa SNLP 2012 la fotbal.
Filiala Giurgiu s-a înscris în campionat și a fost repartizată în grupa 1 alături de ANP, Rahova, Jilava și Spitalul Jilava. Ieri s-au terminat jocurile din grupă dar echipa SNLP Giurgiu era deja calificată în sferturile de finală după doar 3 jocuri.

Pe scurt rezultatele unității noastre în grupă au fost următoarele: 14-1 cu ANP, 4-3 cu Rahova, 8-3 cu Spitalul Jilava și 3-2 cu Jilava. După cum se vede jocurile cu ANP și Spitalul Jilava au fost lejere cel cu Rahova a fost câștigat greu dar meritat, pe final, în prezența domnului Coțofană care era mândru că a condus peste 2 ani o unitate așa de valoroasă (înclusiv pe plan sportiv) iar cel cu Jilava l-am complicat singuri din cauza demotivării cauzată de calificarea timpurie.
Așadar o grupă câștigată cu 4 victorii din 4 jocuri după ce același lot în iunie câștigase Cupa SNLP 29 iunie după 3 victorii consecutive.
Faza următoare este cea a sferturilor de finală, unde, în urma tragerii la sorți vom întâlni echipa Penitenciarului Dr. Tr. Severin. Oltenii ne invitară în zonă și anume la Craiova, pe teren neutru, ca să vedem cine-i mai tare.
Jocul este unul eliminatoriu și se va desfășura în organizarea colegului Mitel Preda de la PMT Craiova în data de 20 octombrie 2012 de la ora 12.00.
Conducerea filialei Giurgiu face eforturi să găsească o posibilitate ieftină de a oferii șansa cât mai multor colegi să se deplaseze cu lotul la Craiova.
Avem nevoie de sprijinul vostru în încercarea de a pătrunde la turneul final ce probabil se va organiza la Aiud între cele mai buna 4 echipe SNLP din țară.
Se cuvine și se impune să mulțumim directorului unității (dl. Florentin Muscalu) și directorului adjunct SDRP (dl. Felix Fabry) pentru sprijinul și înțelegerea acordată în punerea la dispoziția lotului a tuturor jucătorilor selecționați.
Lotul cu care am participat la faza grupelor este format din:
Portari: Daniel MANEA și Sorin BUCĂ
Fundaşi: Ionuţ GHEORGHE, Ionuţ CROITORU; Lucian TIRZIU
Mijlocaşi: Ion CONSTANTIN, Claudiu DAVID, Adi ROMAN, Daniel TUDOSIE, Cristi COJOACA
Atacanti: Aurel CIAUSU, Claudiu MARTIN
Conducatorul lotului a fost subsemnatul care a “negociat” repartizarea in grupa corecta si a asigurat motivarea jucatorilor. De asemnea Ion Constantin (Baba) a ales sa se ocupe doar de pregatirea sportiva a echipei fara sa mai imbrace echipamentul de joc (cel putin momentan). Va tinem la curent cu continuarea competitiei.
P.S. Informatii si fotografii de la cupa au inceput sa circule pe facebook iar baietii nostrii sunt mereu cu zambetul pe buze !