Adunare Generala 20.11.2012

In conformitate cu Statutul SNLP si ROF, se convoaca Adunarea Generala a Filialei Giurgiu a SNLP pentru data de 20.11.2012 ora 13.30 in clubul unitatii. Membrii au fost informati prin postarea la avizier si prin SMS despre aceasta activitate anuala. La activitate au fost invitati si si-au confirmat prezenta, presedintele SNLP domnul Stefan TEOROC insotit de membrii din cadrul BEx.
De asemenea au fost inaintate invitatii domnului Florinel STANICA, in calitate de viitor manager al institutiei, domnului Florentin MUSCALU si doamnei Claudia ZMEU factori de raspundere si decizie.
Speram ca la intalnirea de marti sa poata participa si domnul Bogdan SCARLATACHE, avocatul filialei.
Este importanta participarea si implicarea la Adunarea Generala, evenimentul ce se desfasoara anual reprezentand un moment bun pentru informarea generala si directa a membrilor precum si discutarea unor probleme sindicale sau profesionale de interes general. Ne asteptam ca membrii de sindicat sa dea dovada de implicare si sa-si ridice problemele cu care se confrunta, mai ales ca vor fi prezenti factori decizionali care pot oferi raspunsuri sau solutii.
Aici aveti convocatorul pentru Adunarea Generala la care va asteptam.