In urma 2012, inainte 2013

Dragi colegi, anul 2012 ramane asadar in urma, cu bunele dar mai ales cu relele sale produse indeosebi de situatia economica prin care trecem. Din punct de vedere sindical, am incercat sa ne desfasuram activitatile propuse si nu au fost putine. Numarul de membrii la care am ajuns, se datoreaza increderii pe care o aveti in noi si probabil, atitudinii pe care o aratam fata de voi in problemle ce le ridicati.

Stim ca sunt si doritori de mai mult si oameni nemultumiti pentru moment si de aceea va solicitam implicare.
Bilantul anului ce se incheie, il constientizeaza cel mai bine, cei care se implica si se intereseaza cu adevarat de miscarea sindicala.
Ne propunem pentru anul viitor o si mai buna apropiere de problemele voastre, precum si o buna organizare la nivel de responsabilitati ce le avem de indeplinit. Ramane sa demonstram, ca putem sa avem cu conducerea unitatii un dialog si o colaborare mai intensa in folosul tuturor lucratorilor.
Acum la final de an 2012 si in pragul anului ce urmeaza, responsabilii filialei Penitenciarului Giurgiu a Sindicatului National al Lucratorilor de Penitenciare va multumesc sincer pentru ca sunteti parte a organizatiei sindicale reprezentative la nivelul unitatii si va ureaza “Sarbatori cu bine”, zile fericite alaturi de cei dragi, un an nou plin de bucurii si impliniri sufletesti, multa sanatate si “LA MULTI ANI” prieteni !