Informare – 21 ianuarie

Bun găsit dragi colegi cu scuze pentru lunga perioadă de inactivitate a site-ului. Desigur că nu am renunțat la informarea voastră însă a fost o perioadă mai agitată din punct de vedere profesional.
    Așadar, voi recurge la o scurtă informare cu privire la cele întâmplate în ultima luna.
La sesizările unor colegi am luat legătura cu conducerea unității solicitând explicații pentru mișcările de personal din debutul anului și am primit asigurări că acestea au ca țintă doar eficientizarea activităților specifice și nu alte motive.
    La data de 03 ianuarie, în prima zi lucrătoare a acestui an, conducerea filialei s-a întrunit pentru o ședință de lucru și la finalul acesteia am invitat conducerea unității (directorul și directorul adjunct SDRP) la o vizită în sectorul de detenție, ocazie cu care am discutat la fața locului unele aspecte menite să conducă la îmbunătățirea condițiilor de muncă și eficientizarea activității personalului. Parte din discuții au început să se concretizeze.
    Pentru o mai bună activitate sindicală, conducerea filialei a hotărât redactarea unei adrese către conducere iar răspunsul a venit prompt:
* Propuneri, solicitări către conducere;
* Răspunsul conducerii;
    Prima întâlnire între delegaţia SNLP şi conducerea unităţii va avea loc aşadar vineri 25 ianuarie începând cu ora 08.30 în sala de consiliu a unităţii şi va fi urmată de vizita lunară a unităţii. Puteţi aduce la cunoştinţa noastră problemele generale sau personale cu care vă confruntaţi în activitatea profesională spre a fi preluate şi discutate cu conducerea.
    După cum se cunoaşte deja, luni 28 ianuarie are loc şedinţa de bilanţ pntru anul 2012 la Penitenciarul Giurgiu. Dacă doriţi ca organizaţia noastră sindicală să aibă interpelari şi probleme de ridicat sau lămurit, vă rog ca până duminică la ora 18.00 să contactaţi membrii conducerii filialei şi să ne comunicaţi problemele ce le doriţi a fi discutate în şedinţa menţionată.