Informare – activitate popotă

Astăzi a avut loc o ședință de informare generală, convocată de directorul unității cu durata de aproximativ 2 ore, axată însă în principal pe aducerea la cunoștința personalului prin șefii structurilor și prelucrarea Deciziei nr. XII/18.01.2013 a Curții de Conturi în urma controlului efectuat la finele anului trecut la Administrația Națională a Penitenciarelor – aparatul central.
Deja astăzi 01.02.2013 SNLP a înaintat către secretarul general al MJ, doamna Șinc, coordonator al ANP o adresă prin care solicită sprijin în vederea funcționării în continuare a bucătăriilor de unitate sau popote cum le numim noi.
Termenul până la care situația în teriotoriu trebuie reglementată conform Deciziei menționate anterior este 31.07.2013 însă astăzi în cadrul ședinței s-a stabilit ca la nivelul Penitenciarului Giurgiu să găsim o soluție favorabilă personalului până cel târziu la 31.03.2013.
SNLP Giurgiu și-a asumat o parte din atribuții și va întreprinde tot ce se poate pentru ca personalul să nu aibă de suferit.
Este și obligația noastră să vă creem sau să vă păstrăm anumite standarde minime de desfășurare în condiții normale a activității iar servitul decent al unei mese pe zi se află prin acestea.