Şedinţă lunară SNLP – Conducere

Dragi colegi, în data de 22.02.2013 începând cu ora 13.30 a avut loc şedinţa lunară de lucru între delegaţia SNLP Filiala Giurgiu compusă din Dumitru Dorel, Chiran Florian, Rădoi Ionel, Guşă Marian şi Oprică Şerban şi conducerea unităţii în următoarea componenţă: Stănică Florinel – director, Muscalu Florentin – director adjunct, Zmeu Claudia – director adjunct şi Constantin Ion – şef serviciu.
La şedinţă au mai fost invitate Pieleanu Nicoleta – medic şef (pentru a lămuri unele neînţelegeri referitoare la proceduri medicale şi pentru a lua cunoştinţă de sincopele în colaborarea dintre structurile profesionale) şi Gheorghişor Alina – şef birou Ev. ppl de asemenea pentru unele clarificări.
Şedinţa a decurs normal ca una în care doi parteneri cu acelaşi obiectiv se aşează la masă. Organizaţia noastră sindicală a fost în primul rând interesată de condiţiile de muncă pentru colegii din compunerea estortelor şi conducătorii auto precum şi crearea unor condiţii colegiale şi echitabile de lucru în colaborare cu celelalte unităţi din capitală.
Conducerea unităţii a fost interesată de încadrarea în obiectivele asumate la începutul anului (reducerea evenimentelor negative, a orelor suplimentare lucrate de personal, a consumului de combustibili, etc.).
Din considerente ce ţin de nepublicarea unor aspecte operative ale unităţii n vom abţine în a detalia discuţiile, mai ales că cei interesaţi de dialogul din această lună au avut reprezentanţi la şedinţă (escortele şi compartimentul auto).
Unele decizii care privesc organizarea internă au fost luate pe loc iar conducerea şi-a luat angajamentul de a efectua demersuri de rezolvare pentru alte aspecte sesizate de colegii noştri.
Discuţia a fost prinsă într-u proces verbal semnat de cei prezenţi.
Următoarea şedinţă este planificată vineri 29.03.2013, însă, vom încerca decalarea pentru data de 22.03.2013 pentru a evita suprapunerea cu şedinţa Consiliului de Conducere.

Un comentariu la “Şedinţă lunară SNLP – Conducere

  1. am inteles ca luam jumate din bani de haine dar la taierile care sau facut la bani ma refer la salari sa taiat si la echipament deci ar trebui sa luam la suma finala cu 10 procente ma mult nu ca salariil au revenit ar trebui si la echipament dar nu se va intimpla politia si jandarmi au luat marit noi luam ca in 2011 nu sa marit sintem cei mai fraieri

    Thumb up 0 Thumb down 0 (0)