Au fost…

Astazi Penitenciarul Giurgiu a trait un moment greu. Dumnezeu ne-a adunat la un loc si ne-a privit conducandu-ne pe ultimul drum un tanar coleg.
Dragi colegi va multumesc pentru felul in care ati inteles sa-i oferiti lui Johnny un ultim omagiu, sa-i cinstiti memoria si sa dovediti ca suntem un colectiv. Ati dat dovada de solidaritate, respect si prietenie. Va multumesc si regret ca momentul a fost cel mai dureros posibil.
Se cuvine sa multumim deopotriva conducerii unitatii pentru maxima implicare dar si celorlate institutii din sectorul de aparare care astazi ne-au fost aproape: Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Judetean al Jandarmeriei, Inspectoratul Judetean de Politie si nu in ultimul rand Centrului Militar Judetean, toate aceste entitati implicandu-se conform competentelor spre a-si dovedi sprijinul si spiritul de camaraderie.
Acum Johnny se ridica la stele langa Danut Ghita, Nicolae Stoian, Mihail Sarbu, Marius Armean si Dan Istrate iar noi nu ii vom uita niciodata.