Ședință conducere filială

Săptămâna trecută a avut loc o ședință a echipei de conducere a Filialei Giurgiu a SNLP la care au luat parte președintele și cei 3 vicepreședinți.
Vă prezint succint problemele abordate:
* Stadiul centralizării chestionarelor completate de membrii – se constată că nu toate chestionarele au fost prezentate în vederea centralizării, motivele fiind diferite;
Urmează o intensificare a acțiunii de recuperare a acestora și centralizarea rezultatelor în cel mai scurt timp posibil.
* Prezentarea discuțiilor ce au avut loc în cadrul ședinței SNLP-Conducere din data de 22.02.2013 și pregătirea ședinței lunare din martie; Având în vedere planificare ședinței de consiliu de conducere în data de 29.03.2013, pentru evitarea suprapunerii și acordarea unei atenții deosebite am stabilit să solicităm conducerii unității replanificarea ședinței lunare pentru data de 22.03.2013. Cei interesați să ridice probleme profesionale sunt invitați să se adreseze conducerii organizației sindicale până la data de 18.03.2013.
* Discuții privind acțiunea de strângere de semnături pentru modificarea Codului Muncii, aspect care ne privește din ce în ce mai mult datorită faptului că legislația noastră specifică se inspiră din cea generală. Tabelele se găsesc la președintele filialei și întreg personalul unității este invitat să ia cunoștință de motivele intenției BNS de modificare a Codului Muncii și să semneze pentru sprijinirea acțiunii. Este un alt moment prielnic să dovedim că suntem solidari și uniți pentru a ne apăra drepturile.
* S-a discutat și s-a hotărât amenajarea terenului de tenis din fața unității în sensul consolidării gardului care acum prezintă breșe și vopsirea terenului. Fileul de tenis a fost achiziționat anul trecut și sperăm ca un număr din ce în ce mai mare de colegi să se bucure de acest teren util pentru tenis dar și pentru fotbal-tenis.
* În această primăvară SNLP va organiza 3 concursuri sportive pe plan local: tenis de câmp, tenis de masă și fotbal-tenis. Amănuntele vor fi făcute publice foarte curând și așteptăm un număr mare de colegi interesați ca la fiecare acțiune sportivă organizată până acum.
* S-a stabilit continuarea tradiției Filialei Giurgiu a SNLP referitoare la sărbătorirea colegelor membre SNLP cu ocazia Zilei Femeii. Acțiunea va avea loc la popota unității în data de 07 martie 2013 ora 09.00 (Prezența membrelor este importantă și… obligatorie). Sperăm ca ziua de 08 martie să fie una liberă pentru toate colegele noastre așa cum a solicitat BEx. din cadrul SNLP conducerii ANP.
* S-a mai discutat despre relația cu noul director al unității apreciată ca una corectă dar care mai poate fi îmbunătățită în sensul comunicării anterioare luării unor decizii. Au fost cazuri punctuale în care membrii SNLP au solicitat sprijin și s-a concretizat în dialog pozitiv cu conducătorul unității însă mai sunt și alte probleme rămase în discuție pe care sperăm să le rezolvăm de asemenea în interesul membrilor noștri de sindicat.
* Ne-am propus ca imediat după centralizarea chestionarelor și obținerea unor rezultate vis-a-vis de interpretarea acestora să organizăm o ședință a comitetului de filială cu reprezentanții sectoarelor de activitate la care sperăm să avem o participare și un interes pe măsură numărului de membrii.