Oferte

Încercăm pe plan local dar nu numai să obţinem avantaje pentru membrii S.N.L.P. De aceea intrăm în contact cu diferite companii, firme sau persoane care ne pot oferi avantaje. Este dreptul vostru să alegeţi variantele cele mai potrivite iar noi nu facem decât să vă expunem ofertele şi să vă aşteptăm să beneficiaţi dacă le consideraţi bune.
Pentru moment aveţi oferta Hotelului Cumpătu **** din Sinaia mai ales că se apropie o vacanţă de 1 Mai şi Paşte pe care o aşteptăm cu drag după 3 săptămâni de program prelungit. Pentru amănunte, informaţii şi rezervare adresaţi-vă conducerii filialei.

Ataşat aveţi oferta de curs formulată de Institutul Ovorum în cadrul Programului de pregătire pentru Tineri Lideri.

De asemenea, aşteptăm formularea unei oferte pe plan local de către Freedom Broker referitoare la asigurări de locuinţă, RCA, asigurări de viaţă, etc. Oferta va fi postată pe site şi la avizierul SNLP.

Sperăm ca anul acesta Guvernul să nu uite să emită hotărârea privind compensarea cu 50% a biletelor de odihnă pentru bugetari pentru că suntem pregătiţi să obţinem pntru membrii SNLP cât mai multe.