Competiții sportive – SNLP Giurgiu

A sosit și vremea întrecerii sportive iar anul acesta ne-am propus să diversificăm gama de sporturi pentru care organizăm competiții.
Prima competiție organizată de Filiala Giurgiu a S.N.L.P. în colaborare cu Regiunea 5 Giurgiu din cadrul IPA, în 2013 este Cupa Primăverii la tenis de masă sub organizarea vicepreședintelui de filială Daniel MANEA.
Înscrierile au început deja și se fac la conducerile celor 2 organizații amintite până, cel târziu la 21 mai 2013. Programul de joc va fi afișat la avizierul SNLP și pe www.sindicatulnostru.ro la data de 23 mai 2013 iar competiția va avea loc în perioada 27-31 mai 2013 în pavilionul administrativ, probabil la etajul 3.

Urmează încă 2 competiții, fotbal-tenis (simplu și la dublu) și tenis de câmp cu înscrieri în mai și competițiile în luna iunie. Nu uităm nici anul acesta de pescari și pregătim organizarea unei întreceri adevărate într-un loc special. Pentru aceste competiții, dar nu numai, încercăm să reabilităm terenul din fața unității cât mai repede posibil

Lotul de fotbal al SNLP Giurgiu a început pregătirea și așteaptă provocări de la oricare altă echipă (din unitate sau din afară). Ne pregătim pentru Cupa 29 iunie pe care anul trecut a câștigat-o echipa noastră și sperăm să repetăm isprava chiar daca am modificat un pic lotul.