O “poveste de viaţă” !!!

Sper ca prezentul articol, dar mai ales “povestea” ataşată să fie citite de cât mai mulţi dintre noi iar acest lucru să ne producă reacţia normală de solidaritate, omenie şi colegialitate.
Dragi COLEGI, la apelul disperat al colegei noastre Nina Popescu şi cu acordul ei, născut din disperarea cu care se luptă pentru zile mai senine în viaţa de zi cu zi vreau să vă transform din martori impasibili în COLEGI SOLIDARI, în OAMENI care înţeleg, pot şi vor să AJUTE.
Este momentul, din păcate, din nou să fim TOŢI PENTRU UNUL, să ne dovedim că suntem o ECHIPA, un COLECTIV UNIT şi SOLIDAR.
Citiţi aşadar cu atenţie POVESTEA colegei noastre şi fiţi alături de ea.
Nu a scris-o pentru că este poet sau dramaturg ci pentru că este DISPERATĂ şi ne CERE AJUTORUL, pentru ea şi familia ei. Crede că se umileşte cerând sprijinul nostru însă este demnă şi luptătoare iar noi nu avem dreptul să fim indiferenţi.
În urma informării membrilor consiliului de conducere s-a adoptat ca măsură de sprijin din partea unităţii o colectă prin intermediul şefilor de structură.
De asemenea ne putem arăta sprijinul moral printr-un apel telefonic, sms, comentariu la articol, postare pe pagina ei de facebook, messenger şi orice altă formă de comunicare prin care să-i demonstrăm că suntem lângă ea. Faceţi aceste lucruri, nu vă costă nimic dar pentru ea contează enorm.
Filiala Giurgiu a S.N.L.P. a acordat deja un sprijin financiar şi a solicitat BEx al S.N.L.P. activarea nivelului 3 din stratgia SNLP Protect în sensul informării şi solicitării de sprijin financiar de la toate filialele. Sperăm într-o reacţie pe măsura situaţiei din partea tuturor.
Să-i transmitem CELUI DE SUS ce ne dorim şi să ne revedem ani mulţi de acum încolo cu Nina. 

4 comentarii la “O “poveste de viaţă” !!!

 1. Sunt de acord sa o ajutam financiar si sper ca Bunul Dumnezeu sa ii dea puterea sa lupte ca si pana acum. Vom fi alaturi de ea si familia ei.

  Thumb up 2 Thumb down 0 (+2)

 2. “Acum ori niciodata”, sa dam dovada ca credem in Dumnezeu si cu sprijinul nostru si bunavointa celui de sus sa ne rugam cu totii ca Nina sa treaca cu bine peste acest impas foarte mare din viata ei.

  Thumb up 3 Thumb down 0 (+3)

 3. Daca noi toti facem un efort foarte mic,pentru colega noastra este un ajutor foarte mare.Eu cred ca numai este timpul sa stam nepasatori si cu mainile in san,cel putin eu sunt hotarat sa ajut.Sper ca si altii sunt in asentimentul meu.

  Thumb up 2 Thumb down 0 (+2)

  • Da Catalin si altii sunt in asentimentul tau. Peste cateva zile cand vom vedea rezultatele vom sti ce fel de colectiv suntem.

   Thumb up 1 Thumb down 3 (-2)